Ünlü oyuncu hayatının şokunu yaşadı

Ünlü oyuncu hayatının şokunu yaşadı
Ünlü oyuncu Alicia Witt'in anne ve babası evlerinde ölü bulundu. Ünlü sanatçı gözyaşlarına boğuldu.

Ünlü oyuncu hayatının şokunu yaşadı

Al Pacino ile birlikte kamera karşısına geçtiği 88 Dakika, bir döneme damgasını vuran Ally McBeal dizisinde canlandırdığı avukat karakteri ve Walking Dead adlı yapımla tanınan ABD'li oyuncu Alicia Witt'in anne ve babası evlerinde cansız bir şekilde bulundu. 46 yaşındaki Witt bu büyük acıyla yıkıldı.

Bir süredir anne ve babasından Haber alamayan Alicia Witt, bir akrabasına onları kontrol etmesini söyledi. Söz konusu akraba evlerine gittiğinde 87 yaşındaki Robert Witt ile 75 yaşındaki eşi Diane Witt'in, Massachussetts'deki evlerinde hayatlarını kaybettiğini gördü. Polis de olayı doğruladı.

People dergisine bir açıklama yapan Alicia Witt iki ebeveynini de aynı anda kaybettiğini şu sözlerle anlattı: "Birkaç gün anne ve babamdan haber alamayınca, onlara yakın oturan kuzenimden gidip iyi olup olmadıklarına bir bakmasını istedim. Sonuç hayal bile edilemeyecek biçimdeydi." Alicia Witt, bu acılı döneminde özel hayatının gizliğine saygı gösterilmesini de istedi. Anne ve babasını aynı anda ve bu şekilde kaybetmesini de "gerçek üstü" olarak nitelendirdi.

ÖLÜM NEDENLERİ BELLİ DEĞİL

Worcester Telegram and Gazette adlı yerel gazeteye göre polis, Witt çiftinin ölüm nedenini henüz net olarak açıklamadı. Ama ölümün şüpheli görülmediği belirtildi. Gazetenin haberinde Robert ve Diane Witt'in evlerinde portatif ısıtıcı kullandıkları ileri sürüldü. Ancak polis evde yaptığı incelemede çiftin karbon monoksit zehirlenmesinden öldüğüne dair bir kanıt bulunmadığını belirtti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.