Ünlü otel icradan satışa çıkarıldı! Çok sayıda konut ve iş yeri inşa etti

Ünlü otel icradan satışa çıkarıldı! Çok sayıda konut ve iş yeri inşa etti
Kayseri’nin gözde şirketlerinden birine ait olan ünlü otel icradan satılacak. İşte tüm detaylar...

Halktv'de yer alan habere göre, Kayseri Gayrimenkul Satış İcra Dairesi’nin düzenlediği ihaleye göre, kentin gözde otelinin icradan satışını Türkiye Finans Katılım Bankası talep etti.

2-003.jpg

Dosyaya göre, borçlu listesinde ise Kaan Proje Mühendislik AŞ, Er-Ay İnşaat Dış Tic. ile bu şirketlerin sahipleri Adnan Doğan ile Ali Doğan yer aldı. Borçlu konumda yer alan şirket sahipleri aynı zamanda kentin önde gelen iş insanları olarak da biliniyor.

1.webp

BEDELİ 190 MİLYON TL

İcradan satışı istenen otel, kentin en işlek konumunda yer alıyor. 13 katlı otelde toplamda 121 otel yer alıyor. İcradan satışı istenen otel için 190 milyon 253 bin TL bedel belirlendi.

SATIŞI İHALESİ 25 EKİM- 1 KASIM TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAK

Şehrin gözde otelinin icradan satışı ihalesi ise 25 Ekim- 1 Kasım tarihleri arasında yapılacak. İlk ihalede alıcı çıkmaması durumunda, ikinci ihale ise 23-30 Kasım tarihleri arasında yapılacak.

ÇOK SAYIDA KONUT VE İŞ YERİ İNŞA ETTİ

Şimdilerde sahibi oldukları otel icradan satılan Kayserili Doğan Ailesi, 20 yılı aşkın bir süredir inşaat sektöründe faaliyet yürütüyor. Aile, sahibi olduğu şirketler eli ile çok sayıda konut ve iş yeri inşa etti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.