Ünlü model Ebru Şallı'nın eşi gözaltına alındı

Ünlü model Ebru Şallı'nın eşi gözaltına alındı
Ünlü manken Ebru Şallı'nın, iş insanı eşi Uğur Akkuş, tatil dönüşü İstanbul Havalimanı'nda polisler tarafından gözaltına alındı.

Ebru Şallı ile birlikte tatil dönen Uğur Akkuş'un, Arap iş adamlarını 30 milyon dolar dolandırıldığı için İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alındığı iddia ediliyor.

Habertürk'ten Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre, Uğur Akkuş ve eşi Ebru Şallı bugün tatil dönüşü İstanbul Havalimanı’na indi. Uğur Akkuş'un havalimanı çıkışında polis tarafından gözaltına alındığı iddia ediliyor.

Akkuş, Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği’ne götürüldü.

DAHA ÖNCE DE HAKKINDA DOLANDIRICILIK İDDALARI GÜNDEME GELMİŞTİ

Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş hakkında, daha önce de Arap iş adamlarını dolandırdığı hakkında iddialar gündeme gelmişti.

İddiaya göre Akkuş, Kuveyt merkezli bir şirkete Çeşme'den hayali arazi satışı gerekçesiyle yargılandığı ortaya çıkmıştı.

EBRU ŞALLI VİDEO YAYINLAYARAK GÖZALTINDA OLMADIĞINI AÇIKLADI

Olaya dair video yayınlayarak gözaltında olmadığını belirten Ebru Şallı, "Bir saat evvel gibi, Ebru gözaltına alındı gibi bir haber çıkmış, böyle bir şey söz konusu değil. Hemen bunu evden video çekerek, hem ispatlamak, hem de doğrusunu söylemek istedim. Basından arkadaşlarımızda yanlış haber yapmasınlar. Eşimin işiyle ilgili bir ifade vermesi gerekti onun dışında benlik bir durum zaten söz konusu değil. Bilginize sunarım" dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.