Ünlü firma flaş gelişmeyi duyurdu: O güncelleme 2 modele daha geldi!

Ünlü firma flaş gelişmeyi duyurdu: O güncelleme 2 modele daha geldi!
Geçtiğimiz yıl tanıtımı yapılan ColorOs 13 güncellemesinin iki modele daha geldiği duyuruldu.

ShiftDelete.Net''te yer alan habere göre; Android 13 tabanlı geliştirilen ColorOS 13 güncellemesinin Oppo A55 ve A55s modellerine geldiği duyuruldu.

Geçtiğimiz yıl tanıtılan Android 13, akıllı telefon üreticilerinin arayüzlerine entegre bir şekilde kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Bu kapsamda ön plana çıkan şirketlerden birisi de OPPO. Güncelleme çalışmalarına devam eden firma son olarak iki model için daha Android 13 tabanlı ColorOS 13 güncellemesini yayınlama kararı aldı.

BETA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Geçen yıllarda kullanıcıların beğenisine sunulan Oppo A55 ve A55s modelleri Android 13 tabanlı ColorOS 13 güncellemesini almaya başladı. Yeni sürüm ilk olarak Çin’deki modellere gönderilirken, Global ROM çalıştıran telefonların ise bir süre daha beklemesi gerektiği ifade ediliyor. Zira burada beta çalışmalarının halen devam ettiği ve ilerleyen dönemlerde kullanıma sunulacağı belirtiliyor.

Çinli üretici, Android 13 konusunda en erken davranan şirketlerden birisi ve geçen yılın ağustos ayında bu sürümü temel alan ColorOS 13 arayüzünü kullanıcıların beğenisine sunmaya başladı. Yeni sürüm ile birlikte birçok görsel değişikliği, birkaç yeni AoD özelliği ve gelişmiş cihazlar arası iş birliği gibi yenilikler geliyor.

OPPO, yeni sürümün tanıtım etkinliğinde arayüzü ve widgetları içinde daha yuvarlak köşeler haline getiren Aquamorphic tasarımı üzerinde yoğunlaştı. Öte yandan şirket, Google tarafından geliştirilen Material You’yu ColorOS’a entegre etti. Ayrıca yeni sürüm, çok ekranlı cihazlar arası iş birliği, Oppo Air tablet veya herhangi bir Windows dizüstü bilgisayar ile birlikte çalışabiliyor.

Yeni sürümü deneyimlemeye başlayan modellerden OPPO A55’in teknik özellikleri ise şöyle;


 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.