Ünlü fenomen Bilal Hancı eşini aldattı! İhaneti ifşa etti! Görüntüleri ağlayarak paylaştı

Ünlü fenomen Bilal Hancı eşini aldattı! İhaneti ifşa etti! Görüntüleri ağlayarak paylaştı
"Kafalar grubu" üyeleri arasında yer alan ve çıkardığı şarkılarla tanınan Bilal Hancı’nın eşi Esin Çepni’nin paylaşımları sosyal medyayı salladı.

Sosyal medyada ünlü olan 'Kafalar' grubunun üyelerinden Bilal Hancı, 2021 yılında Esin Çepni ile nikah masasına oturmuştu. Ancak çiftten bir yıl sonra kötü haber gelmiş, ikili boşanacaklarını duyurmuştu.

Fenomen Bilal Hancı ile Esin Çepni evlendi - Magazin Haberleri

Düğün fotoğraflarını takipçilerinin beğenisine sunan Bilal Hancı, paylaşımına "Lovelandık, evlendik. herkese teşekkürler" notunu düşmüştü.

Fenomen Bilal Hancı ile Esin Çepni evlendi - Magazin Haberleri

OLAY GÖRÜNTÜLERİ PAYLAŞTI

Sosyal medya hesabını aktif kullanan Esin Çepni paylaşımları ile gündem oldu. Eşinin kendisini aldatma görüntülerini yayınlayan Çepni "Bedenim o kadar küçüldü ki kalbim içeride eziliyor. Gözüme bir damla uyku girmedi. Hiçbir şey bilmiyormuşuz meğerse. Ulu orta yapılan bir ihanetin sessizce acısını çekecek kadar asil değilim.

11.jpg

İki yıllık eşinin ihanetiyle sarsılan Esin Çepni, Instagram hesabından yaptığı açıklamada acısını şu sözlerle dile getirdi:

"Her zaman güçlü durmaya çabaladım, her zaman dışım sert kabuk olsa da içim kan ağladı. Bugün anladım ki dışından ağlayanlardan korkulurmuş. Sizin merhametli, düzgün sandıklarınız asıl iş bitirenlermiş. Bu gece kafamdan kaynar sular döküldü. Sebebini de gözlerimle gördüm. Siz de görün istiyorum."

ee.jpg

op.jpg

"BEN NE YAPAYIM SİZ SÖYLEYİN"

İsterseniz beni yargılayın. Saatlerdir yatakta felç olmuş gibi 20-30 saniyelik videoları başa alıp alıp izliyorum. Gizli saklı yapmak bir yana dursun göz göre göre dudak dudağa şarkılar söylenecek kadar aşağılıklaşılmış. Bir yanda evli bir adamın bardaki eğlencesi kız, diğer yanda boşanma süreci tamamlanmamış eşim. Ben ne yapayım siz söyleyin…" dedi.

Daha sonra ağladığı bir videosunu paylaşan Esin Çepni "Fiziksel ve ruhsal olarak iyi değilim. Biraz dinleneceğim" notunu düştü.

12.jpg

Esin Çepni'nin takipçileri "Asla beklemezdim", "Görüntüleri görünce şok oldum", "Ayrıldınız mı siz?", "Kurtuldun" yorumlarında bulundu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.