Ümit Özdağ ve Kılıçdaroğlu görüşmesinin perde arkası

Ümit Özdağ ve Kılıçdaroğlu görüşmesinin perde arkası
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na görüşmede 4 soru yöneltti. Soruların başlıkları HDP, Suriyeli sığınmacılar, Millet İttifakı'nın yönetim kadrosu ve anayasa değişikliği oldu.

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ bir araya geldi. Zafer Partisi Genel Merkezi'ndeki, görüşme yaklaşık bir buçuk saat sürdü.

Gazete Duvar'dan Serkan Alan'ın haberine göre, Özdağ görüşmede Kılıçdaroğlu'na 4 soru yöneltti.

Özdağ’ın Kılıçdaroğlu’na yönelttiği sorular arasında Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ilk turunda “HDP’nin cumhurbaşkanı adayı çıkarmamasının nedeni” yer aldı. Özdağ, Millet İttifakı ile HDP arasında “anlaşma” yapılıp yapılmadığını sordu.

SIĞINMACILAR SORUSU

Özdağ’ın bir diğer sorusu ise Suriyeli sığınmacılara ilişkin oldu. Özdağ, Millet İttifakı’nın seçimi kazandığı taktirde sığınmacıların hangi süre içerisinde ve nasıl gönderileceğinin yanıtını istedi.

MİLLET İTTİFAKI’NIN YÖNETİM KADROSU

Kılıçdaroğlu ve Özdağ arasındaki görüşmenin bir diğer başlığı ise Millet İttifakı’nın seçimi kazandığı takdirde nasıl bir yönetim kadrosu oluşturacağına ilişkin oldu.

Kılıçdaroğlu bu soruya Millet İttifakı’nın bu güne kadar aldığı kararları ve yol haritalarını anlatarak yanıt verdi.

ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ SORUSU

Özdağ ayrıca anayasanın ilk dört maddesine ilişkin Millet İttifakı’nın bakış açısına dair de Kılıçdaroğlu’na sorular yöneltti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.