Ukrayna'da Şırnak'a gelin geldi! Düğün 2 gün 2 gece sürdü

Ukrayna'da Şırnak'a gelin geldi! Düğün 2 gün 2 gece sürdü
Şırnaklı kepçe operatörü Ferhat Aykut ile Ukraynalı moda tasarımcısı Aurika Smirnov, üç yıl önce sosyal medya üzerinden tanışarak evlilik kararı aldılar.

Ferhat Aykut, 2021 yılında Almanya'da yaşayan moda tasarımcısı olan Ukraynalı Aurika Smirnov ile sosyal medya üzerinden tanıştı. Bir süre arkadaşlık ettikten sonra 2022 yılında Bodrum'da bulunan çalıştığı yerde Aurika'yı ağırladı.

İlişkileri hızla ilerleyerek evlilik kararı aldılar. Ailesinin de onayını alan Ferhat, Uludere ilçesine bağlı Taşdelen köyünde gerçekleştirilen düğünle Aurika ile dünya evine girdi.

Düğünde geline 600 bin liralık takı ve damada 400 bin liralık para takıldı. Aurika, yöresel kıyafetler giyerek halay çekti ve metrelerce uzanan halay zinciri oluşturuldu. Ferhat, ailesinin kararlarını olumlu karşıladığını ve düğünün çok güzel geçtiğini ifade etti. Dil sorunlarına rağmen birlikte mutlu olduklarını ifade etti.

Aurika, başta korktuğunu ancak Ferhat'ı sevdiği için kararından vazgeçmediğini ve Türkiye'nin harika bir ülke olduğunu söyledi. Düğününü çok beğendiğini ve konukların çok güzel ve şık olduğunu ifade etti.

Ferhat'ın ablası Çimen Aykut, Aurika ile işaret ve çeviri programlarıyla iletişim kurduklarını belirterek, sevginin aynı dili konuşmaya gerek olmadığını ve Aurika'nın kendilerine sevgiyi hissettirdiğini söyledi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.