Uğur Dündar kendisini eleştirenlere böyle seslendi: ''Haşa sen Allah'mısın L...k?''

Uğur Dündar kendisini eleştirenlere böyle seslendi: ''Haşa sen Allah'mısın L...k?''
Gazeteci Uğur Dündar, sosyal medya üzerinden kendisini eleştirenlere "L...k" diye hitap ederek tiye aldı.

Arif Aydın Kaplan/ KAMU SON HABER  
Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu''nun geçtiğimiz günlerde iftar programı için gittiği bir davet de yere serilmiş seccadenin üstünde fotoğraflarının çıkması sosyal medyada çok tartışılmıştı. Kılıçdaroğlu konuyla ilgili seccadenin yere serili olduğunu görmediğini söyleyerek özür dilemişti. 

Usta Gazeteci Uğur Dündar ise seccade olayına atıfta bulanarak Twitter üzerinden paylaşımda bulundu. Dündar ailesiyle çekilmiş eski bir fotoğrafı şu sözlerle paylaştı: "Bazıları çok şaşıracak! Anneannem ve dedem hacıydılar.(Fotoğrafta görülenler) Büyükbabam ise müftü-öğretmen... El yazması "Remil ilmi" kitabı vardı.Bana henüz 6-7 yaşlarındayken, namaz kıldıktan sonra ilk yapmamız gereken şeyin, seccadeyi toplayıp kaldırmak olduğunu öğrettiler." 

Dündar, takipçilerine seccadenin yerde bırakılmaması gerektiği mesajını verdi. Bazı kullanıcılar yorumlarda Uğur Dündar''ı eleştirince usta gazetecinin cevabı dikkat çekti. 

Bir kullanıcı Dündar''a "Herhalde dini konularda öğrendiğin tek şey bu Uğur abi"  demesi üzerine Uğur Dündar "Sahi mi yav L...k?" cevabını verdi. Başka bir kullanıcının "İnsan dedesini nenesini hiç mi örnek almaz?" yorumuna ise  "Haşa sen Allah''mısın L...k?" diye yanıt verdi. 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.