Üç çeşit yemeğin fiyatını gören şaşkınlığını gizleyemedi

Üç çeşit yemeğin fiyatını gören şaşkınlığını gizleyemedi
İzmit'te öğrencilerin ve dar gelirli vatandaşların leziz ve sağlıklı yemeğe uygun fiyattan ulaşmasına katkı sağlayan İzmit Kent Lokantası'nın fiyatları hem şaşırttı hem sevindirdi.

Dar gelirlilerin, emeklilerin ve öğrencilerin uygun fiyata kaliteli yemek tüketebilmeleri için İzmit Belediyesi tarafından açılan Kent Lokantası, 3 çeşit yemeği 40 TL'ye vatandaşlara ulaştırıyor.

Daha açılışı yapılan ilk günden itibaren vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan İzmit Kent Lokantası her gün saat 12.30'da açılacak. Pazar hariç haftanın 6 günü hizmet veren lokantada günde bin 300 kişilik yemek çıkacağı öğrenildi.

aw152411-03.jpg

"DIŞARIDA İÇSEK 60 TL"

Yiyeceklerden tadan Selçuk Al adındaki bir vatandaş, dışarıda bir çorba içse 60 TL vereceğini, ancak burada çorba, pilav, kavurma, su ve ekmeğe 40 TL ödediklerini söyledi. Al, "Dışarıda sadece çorba içsek 60 TL. Allah Fatma Başkanımızı başımızdan eksik etmesin. Mükemmel bir hizmet" ifadelerini kullandı.

aw152411-02.jpg

ŞAŞKINLIK YAŞADILAR

Davut Çevik adlı bir vatandaş, yemeklerin kalitesine dikkat çekti. Çevik, öğrenci, emekli, asgari ücretli ve dar gelirli herkes için faydalı bir hizmet olduğunu vurguladı ve herkesin yüzünün güldüğünü ifade etti.

aw152411-04.jpg

Doğan Altürk adlı bir vatandaş ise "gerçekten şok oldum" diyerek, 3 çeşit yemeğin 40 TL olmasını beklemediğini söyleyerek belediye başkanına teşekkürlerini ifade etti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.