Twitter'dan bomba özellik

Twitter'dan bomba özellik
Twitter, 'Tweeti reaksiyonla alıntıla' özelliğini test etmeye başladı. Böylece, kullanıcılar bir tweete fotoğraf veya video ile tepki verebilecek.

Twitter'dan bomba özellik

Twitter, yaptığı bir paylaşımla kullanıcıların bir tweete fotoğraf ve videolarla tepki vermesini sağlayacak yeni bir özelliği test etmeye başladığını duyurdu. 'Tweeti reaksiyonla alıntıla' özelliği, şu an için sınırlı sayıda iOS için Twitter uygulaması kullanıcısı tarafından erişilebiliyor.

TWEETLER FOTOĞRAF VEYA VİDEOYLA ALINTILANABİLECEK

Donanım Haber’de yer alan bilgilere göre, yeni özelliği kullanmak isteyen kullanıcılar retweet düğmesi üzerinden erişim sağlayabilecek. Açılan pencerede önceden de yer alan Retweetle ve Tweeti Alıntıla seçenekleriyle birlikte bir de Tweeti reaksiyonla alıntıla seçeneği yer alacak.

Üçüncü seçeneği tercih eden kullanıcılar bir video veya fotoğraf ile tweeti alıntılayabilecek ve alıntılanan tweet, görselin üzerinde bir çıkartma gibi bulunacak.

TikTok'taki yorumlara tepki verme özelliğiyle oldukça benzer görünen yeni Tweeti reaksiyonla alıntıla özelliğiyle herhangi bir kötüye kullanımın yaşanmaması için Twitter, ürünün kullanımını yakından izleyeceklerini söyledi.

 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.