Twitter'a çok konuşulacak özellik geliyor

Twitter'a çok konuşulacak özellik geliyor
Popüler sosyal medya platformu Twitter, gelişmeye devam ediyor. Ortaya çıkan detaylara göre şirket, şimdi de LinkedIn'e rakip olmaya hazırlanıyor.

Sosyal medya devi Twitter, yeni bir özellik üzerinde çalışarak iş dünyasını heyecanlandırmaya hazırlanıyor. Gelen bilgilere göre, şirketlerin iş ilanlarını yayınlamalarını sağlayacak bir işe alım özelliği geliştiriyor. Bu yeni özellik, Twitter Blue aboneliği sahibi olan turuncu rozetli işletmelere özel olarak sunulacak.

Twitter'ın iş ilanı yayınlama özelliği, işletmelerin Twitter profilleri üzerinden iş pozisyonları için ilanlar vermesine imkan tanıyacak. Twitter Blue aboneleri, profil sayfalarında iş ilanı bölümü ekleyerek, kolayca pozisyonlarını duyurabilecekler. Bu da işletmelerin Twitter'ı daha etkili bir şekilde insan kaynakları aracı olarak kullanmasını sağlayacak.

Özellikle pandemi sonrası dönemde, dijitalleşme ve uzaktan çalışma eğiliminin artmasıyla birlikte şirketlerin online platformlardan iş ilanı yayınlama önemi daha da arttı. Twitter'ın yeni özelliği, bu ihtiyaca cevap vererek, işletmelere kapsamlı bir sosyal medya altyapısı sunmayı hedefliyor.

Ancak iş ilanı yayınlama özelliğinin sınırlı bir şekilde sunulacak olması dikkat çekiyor. Yapılan açıklamalara göre, sadece Twitter Blue aboneliği sahibi olan işletmelerin bu özelliğe erişimi olacak. Twitter Blue aboneleri, profil rozetleri sayesinde iş ilanı bölümüne sahip olacaklar ve en fazla 5 iş ilanı yayınlama imkanına sahip olacaklar.

Twitter'ın bu sınırlamayı neden getirdiği henüz netlik kazanmamış olsa da, muhtemelen platformdaki iş ilanı trafiğini kontrol altında tutmak ve abonelik modeline daha fazla ilgi çekmek amacıyla olduğu düşünülüyor. Ayrıca, Twitter Blue abonelik hizmeti için belirlenen ücretin de bu özelliğin kullanılabilirliğini etkileyebileceği tahmin ediliyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.