Twitch'e SharePlay özelliği geldi

Twitch'e SharePlay özelliği geldi
Twitch, iPhone ve iPad kullanıcıları için SharePlay desteğini başlattığı öğrenildi.

Twitch'e SharePlay özelliği geldi

Twitch, izleyicileri birbirlerine yaklaştırmak için SharePlay desteğini başlattı. Artık iPhone ve iPad kullanıcıları, en fazla 32 kişiyle FaceTime görüşmesi yaparken aynı yayını izleyebilecek.

SharePlay özelliği ne anlama geliyor?

Engadget‘in haberine göre, Twitch’in web sitesine SharePlay bölümü eklendi. SharePlay ile Twitch’i kullanmak için, katılımcıların birbirleriyle bir “FaceTime” araması başlatması gerekiyor. FaceTime‌, lider kişinin aramadaki herkes için akışı oynatmak isteyip istemediğini soracak. Ardından akışı herkesin cihazında aynı anda başlatacak.

Tüm katılımcıların Twitch uygulamasını yüklemesi kesinlikle gerekiyor. Ayrıca oturum açmaları da lazım. Katılımcılar, akışta aynı noktada senkronize tutulacak ve tüm kullanıcılar, görüşmedeki herkes için içeriği oynatabilir veya duraklatabilir. Herkes başka bir kanala giderek kanalı değiştirebilir.

Bununla birlikte, SharePlay Twitch akışı sırasında, tüm kullanıcılar ayrı hesaplarından Bits ile sohbet edebilir, takip edebilir, abone olabilir. Bu arada, Twitch’te SharePlay desteği şu anda sadece iOS 15.1 ve iPadOS 15.1 cihazlarla sınırlı. Twitch Apple TV uygulaması için herhangi bir entegrasyon yok.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.