Tuzlaspor Başkanı Mehmet Berzan İlhanlı hakkında kara para soruşturması

Tuzlaspor Başkanı Mehmet Berzan İlhanlı hakkında kara para soruşturması
Tuzlaspor Başkanı Mehmet Berzan İlhanlı hakkında ‘Malvarlığı değerlerini aklama’, ‘7258 sayılı kanuna muhalefet’, ‘Malvarlığı değerlerinin gayrimeşru kaynağını gizlemek’ ve ‘suç işlemek amacıyla örgüt kurmak’ suçlarından soruşturma başlatıldı.

50 bin liraya sattığı maç biletleri', 'maçlara ilişkin kaçak bahisler' ve 'şüpheli 174 futbolcu transferi' ile gündeme gelen Tuzlaspor ile ilgili soruşturma başlatıldı.

"SAVCILIĞA VERDİM"

Gazeteci Murat Ağırel’in, "Salı günü HalkTV'de ‘Kayda Geçsin’ programında Tuzlaspor ile ilgili anlattıklarım hakkında savcılık bilgi almak için çağırdı.

Bildiklerimi ve elimdeki belgeleri kaynağımı açıklamadan savcılığa verdim.

Böylelikle Tuzlaspor’a da soruşturma başlatıldığını öğrendim. Kamuoyunun takdirine...” ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2023-11-09-at-14-07-13.jpeg

SORUŞTURMA BAŞLTILDI

DHA'nın verdiği habere göre, Tuzlaspor Başkanı Mehmet Berzan İlhanlı hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ‘Malvarlığı değerlerini aklama’, ‘7258 sayılı kanuna muhalefet’, ‘Malvarlığı değerlerinin gayrimeşru kaynağını gizlemek’ ve ‘suç işlemek amacıyla örgüt kurmak’ suçlarından soruşturma başlatıldı.

MEHMET BERZAN İLHANLI KİMDİR?

Türk spor camiasında, özellikle Tuzla Spor AŞ'nin başkanlığı ile tanınan Mehmet Berzan İlhanlı, spor dünyasında önemli bir isim olarak biliniyor. Ancak, İlhanlı'nın kişisel yaşamı ve kariyeri hakkında detaylı bilgiye ulaşmak zor. Tuzla Spor AŞ'nin başkanı olarak görev yapan İlhanlı'nın, futbol ve sporun gelişimine olan katkıları merak konusu olmakla birlikte, kamuoyuna yansıyan fazla bir bilgi bulunmuyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.