Türkiye'nin dev mobilya şirketi iflas etti 'Mahkeme 2 ay süre vermişti'

Türkiye'nin dev mobilya şirketi iflas etti 'Mahkeme 2 ay süre vermişti'
Artan enflasyon, bitmek bilmeyen ekonomik kriz ver her geçen gün azalan alım gücü nedeniyle şirketler bir bir iflas etmeye devam ediyor. Bu sefer ki iflas haberi Türkiye’nin dev mobilya şirketinden geldi.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde faaliyet gösteren ve yatak, baza, yatak setleri üretimi yapan Arin Yatak Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi, konkordato mühletini uzatma talebinin reddedilmesinin ardından resmen iflas etti.

ashley.jpg

Mahkeme tarafından yapılan duyuruda şu ifadeler yer aldı: Davacılar, Taner Özgül, Arin Yatak Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi ( 04840935555900013 Mersis No. ) ( 4840935559 Vergi No ) 'nin konkordato taleplerinin reddine, davacı Arin Yatak Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin borca batık olduğu anlaşıldığından 27/02/2024 tarih ve saat 14:51 tarihi itibariyle iflasına, ( iflasın adi tasfiye usulüne uygun yapılmasına) iflasın açıldığının gecikmeksizin İnegöl İflas Müdürlüğüne bildirilerek iflas avansının ilgili iflas dosyasına derhal gönderilmesine, Konkordato Komiseri Şükrü Çalışkan'ın görevinin sonlandırılmasına, geçici mühlet nedeniyle mahkememizce verilen tüm tedbirlerin kaldırılmasına karar verilmiştir. Karar İcra İflas Kanunu 288. maddesi uyarınca ilan olunur.

gasdgasd.jpg

2024 YILININ 3. AYINDA İFLAS ETTİ

2015 yılında Bursa'nın İnegöl ilçesinde faaliyetlerine başlayan Arin Yatak, ekonomik zorlukları aşamayarak 2024 yılının 3. ayında iflas etti.

ÇOK SAYIDA BÖLGEYE HİZMET VERİYORDU

Yatak, baza ve yatak setleri üreten firma çok sayıda noktada hizmet veriyordu.

images.png

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.