Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Mehlika Figen Yazar

Mehlika Figen Yazar

Sonsuz Bilinç

Türkiye ekonomisinin kollektif bilincine katkı

Bu hayatta yaşamak için paranın olmazsa olmaz etkenlerinden biri olduğunu hepimiz biliyoruz.  Son zamanlarda ülkemizin ekonomisinde bir kaos yaşanıyor. Belki öncesinde de vardı  ancak şu an belki de en olumsuz dönemler bu zamanlar.

Bu sürecin nasıl olduğuyla ilgili bir yorum yazmayacağım burada. Daha çok sizlere sürecin bilinç ve enerji alanındaki durumlarını fark ettirmeyi sağlayacağım.

Öncelikle yazılarımın tümünde  herşeyin bir bakış açısı olduğunu ve bakış açılarımızın da realitemizi oluşturduğunu söylemiştik.

İşte burada da yine aynı şekilde bakmanızı isteyeceğim sizden. Ne kadar olumsuz görünse de herşey göründüğünün tersi de olabilir, olmayabilir de. Yani bu durumun içindeki hayrı görmeyi seçelim ve bu durumun nasıl düzeleceği ile ilgili sorular soralım. Ancak cevap vermeyelim. Soruyu sonsuz olasılıkların alanından soralım. Cevap bir şekilde bizlere gelecektir.

Şimdi bilinçaltımızın dilinin hayal gücü olduğunu daha önce söylemiştik. O zaman ülkemizin bu olumsuzluklardan çıktığını daha refah ve daha bolluk içinde olduğunu imgeleyeceğimiz bir uygulama yaptırmak istiyorum sizlere. İsterseniz bunu ses kaydı ile okuyup kendi sesinizle de küçük bir meditasyon yaparak uygulayabilirsiniz.

Öncelikle sessiz sakin bir yere geçin. Oturur vaziyette olun, elleriniz dizlerinizin üzerinde olsun. Ayaklarınız yere bassın. Diyaframınızdan derin bir nefes alın ve nefesinizi verirken rahatladığınızı ve daha da zihninizin derinleştiğini hissedin. Bu uygulamayı birkaç kere daha yaptıktan sonra daha dingin daha huzurlu daha sessiz ve daha derin bir zihin seviyesinde olduğunuzu fark edin. Şimdi derin nefes alıp vermeye devam ederken  gözünüzün önüne ülkemizin artık bolluk bereket refah içinde olduğunu imgelemeye başlayın. Bir süre bu görüntüyü izleyin. Gerçekmiş gibi duyguyu hissedin. Sonra Türk Lira'sı birimini gözünüzün önüne getirin ve onu yeşil bir ışıkla donatın.

Türk Lirası, parlasın ve büyümeye başlasın. Büyüsün... Büyüsün... Büyüsün ve dünyayı kaplasın. Türk Lirası büyürken artık gezegenler güneş sistemi yıldızlar ve galaksiler hepsini geçsin ve daha da büyüsün. Türk Lira'sının büyüdüğünü görmeye devam ederken siz de kendinizi daha geniş ve ferah hissedin.

Ve o alanın içine sevginizi akıtın. Bir süre bu enerjinin içinde kalın ve artık Türk Lirası ile ülkemizin tamamen şifalandığından, bilincinin arttığından, değerinin sevgiyle daha da yükseldiğinden emin olun. Sonra çalışmanızı bitirebilirsiniz.

Bu çalışma direk enerjileri harekete geçirecek ve bir şeylerin gidişatını değiştirecektir. Sadece akışta olun, sürecin bu dönüşümü yapmasına izin verin. Bu çalışmayı hergün yapmaya çalışın. Hatta etrafınızda dostunuza arkadaşlarınıza da  tavsiye edebilirsiniz. Ne kadar çok ve toplu çalışma olursa o kadar kollektif bilince katkısı olur.

Yaşanılabilir bir dünya için üzerimize düşeni yapabiliriz sevgili okuyucularım. Belki ülkeyi yönetmediğimiz için sanki elimizden bir şey gelmiyormuş gibi düşünebiliriz ancak inanın bu yapacaklarınız ülkeyi yönetmekten daha güçlü ve etki sağlayan bir güç alanı.  Sadece şimdiye kadar bunu bilmiyorduk. Şimdi artık bilinçlenme ve ulkemize dünyamıza sahip çıkma zamanı. Bunu da ancak daha da bilinçlenerek ve bakış açımızı değiştirerek yapabiliriz. Zihin gücümüz sandığımızdan çok daha güçlü. Sizlere gösterdiğim yöntemle  olumlu bir hava yaratabilirsiniz. Sadece kendiniz olun ve dünyayı değiştirmek için küçük de olsa bir adım atın.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları