Türk futbolunun acı kaybı

Türk futbolunun acı kaybı
Eski futbolcu ve deneyimli teknik direktör, Mehmet Sakıp Özberk, 78 yaşında denizde yüzerken hayatını kaybetti.

Ebrar Kadir TABAN / KAMU SON HABER

Sakıp Özberk, Hatay'ın Arsuz ilçesindeki yazlığından denize girmek için ayrıldı. Kısa bir süre sonra denizdeyken Özberk’in gözden kaybolduğunu gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen yetkililere bildirdi.

Olay yerine çok sayıda deniz polisi ve sağlık ekibi sevk edildi. Bir süre sonra bulunup denizden çıkarılan Özberk, olay yerinde yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği belirlendi. Ölüm nedeninin belirlenmesi için Özberk'in cenazesi Arsuz Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

eski-futbolcu-ve-teknik-direktor-sakip-ozberk-hayatini-kaybetti-8656-dhaphoto1.jpg

Eski futbolcu ve deneyimli teknik adamın vefat haberi üzerine Türkiye Futbol Federasyonu başsağlığı mesajı yayımlandı.

Mesajda, "Türk futbolunun değerli isimlerinden, eski futbolcu ve teknik direktör Mehmet Sakıp Özberk'in vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Merhum Mehmet Sakıp Özberk'e Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve Türk futbol camiasına başsağlığı dileriz" ifadelerini kullandı.

-MEHMET SAKIP ÖZBERK-

Sakıp Özberk futbolcu olarak Reyhanlıspor, MKE Ankaragücü, Adana Demirspor ve Gaziantepspor takımlarında forma giymişti.

Ayrıca teknik direktör olarak ise Gaziantepspor, Adana Demirspor, Zeytinburnu, Altay, Bursaspor, Siirtspor, Denizlispor, Samsunspor, Diyarbakırspor, Konyaspor, MKE Ankaragücü ve Çaykur Rizespor kulüplerini çalıştırmıştı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.