Turgut Altınok '20 yıllık görev süremde paralı pullu soruşturmam olmadı'

Turgut Altınok '20 yıllık görev süremde paralı pullu soruşturmam olmadı'
AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, Mevlana Kültür ve Sanat Merkezi'nde 'Batı Karadeniz Buluşması'na katılarak açıklamalarda bulundu.

Turgut Altınok, Berat Kandili'nin insanlığa huzurlar getirmesi dileğinde bulunduktan sonra, "Filistin'de soykırıma uğrayan kardeşlerimizin, dünyanın her köşesinde sömürülen insanlığın kurtuluşuna vesile olsun" dedi.

Keçiören Belediyesi'ndeki görevi boyunca birçok işe imza attıklarını belirten Altınok, bir gecekondu şehri olan Keçiören'in artık turizm şehri haline geldiğini belirtti. Ankara'nın sıradan bir il olmadığını vurgulayan Altınok "Vakit artık Ankara vaktidir. Ankara'yı hizmetlerle, eserlerle donatma vaktidir. Belediye başkanı, şehrin beş yılını planlamaz. Belediye başkanı, şehrin geleceğini planlar." diye konuştu

Ankara'yı sanayinin başkenti yapacaklarını belirten Altınok, "Ankara üretecek Ankara yiyecek" dedi. Kültür ve sanat alanında da Ankara'ya hizmetleri olacağını anlatan Altınok, "Biz ne yaptık? Altınok fani, hepimiz faniyiz. Atatürk Cumhuriyet Kule'mizi başkentimize kazandırdık." diye konuştu.

Cumhuriyetimizin 100'üncü yılında maalesef Ankara'da Milli Mücadele Müzesi olmadığını belirten Altınok, "Ankara'yı müzeler şehri yapacağız. Teknoloji merkezleri, spor merkezleri, kütüphaneler bunların tamamını yapacağız. Bir kütüphane şehri yapacağız Ankara'mızı" dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.