Tüm dünyada viral olan dalış atlayışı... Yere çakılma sonrası Sam Smith'ten açıklama

Tüm dünyada viral olan dalış atlayışı... Yere çakılma sonrası Sam Smith'ten açıklama
Dünyaca ünlü şarkıcı Sam Smith'in sahneden dalış atlayışı yaptığı ve kimse tutmayınca yere çakıldığı görüntüler trend oldu. Ancak Sam Smith'in şu anki durumu ve gerçek çok sürmeden ortaya çıktı.

Grammy ödüllü sanatçı Sam Smith'in dalış sonrası yere çakılma videosu, ünlü ismin hayranlarının dikkatinden kaçmadı. Viral video Twitter'da trend olduktan sonra ardı ardına açıklamalar geldi.

Kendisini Twitter'da trendlerde gören Sam Smith'ten de bir açıklama geldi.
31 yaşındaki şarkıcı, bir Twitter kullanıcısının sahneden kalabalığa atlayan bir adamın klibiyle birlikte "Sam Smith sahneye çıktı ve kimse onu yakalamadı" yazmasıyla sosyal medyada kasabanın konuşulan konusu olmuştu.

Sahneden atlayan kişinin kimse tutmayınca yere çakılma görüntüleri ise yürekleri ağıza getirdi.

Sam Smith görüntüde adının kullanılması nedeni ile üzgün olduğunu sosyal medyada paylaştı.

GÖRÜNTÜ VANILLA ICE KONSERİNDEN ÇIKTI

Ancak çok geçmeden Sam Smith'in hayranların bu kişinin şarkıcı olduğuna inandırıldığı ve sahneyi işgal eden kişinin aslında Cumartesi günü Oregon'daki Vanilla Ice konserinde kendini kalabalığa atan ninja kaplumbağası kostümlü bir rastgele bir adam olduğunu yazdılar.

HAYRANLARI SAM'İ SAVUNMAYA GEÇTİ

Sam'in hayranları şarkıcıyı hemen savundular ve "Birkaç HESAP yanlış bilgi yaymasına rağmen. Sam Smith hiçbir konserde sahne dalışı yapmadı..'; "kaç kişinin o sahnelenmiş klipte gerçekten Sam Smith olduğunu düşündüğünden endişeleniyorum"" diye yazdı.

Ancak yakın zamanda ses teli sorunları nedeniyle Birleşik Krallık'taki gösterilerinin geri kalanını iptal etmek zorunda kaldılar.

Sam'in Manchester'daki AO Arena'daki konserini birkaç şarkıdan sonra aniden iptal etmesiyle hayranlar karanlıkta kaldı.

Şarkıcı kısa süre sonra seslerinde "gerçekten bir sorun olduğunu" fark ettikten sonra devam edemeyecekleri konusunda ısrar eden bir açıklama yaptı.

Sam, seslerini tamamen dinlendirmezlerse seslerinde kalıcı hasar görebileceklerini açıkladı.

SAM SON ZAMANLARDA SES TELLERİNDE SORUN YAŞADI

Başka bir hayran ise "Sam şimdi Stay With Me yıldızı şu anda Madonna ile düet olan son single'ları Vulgar'ı tanıtmakla meşgul." yazdı.

Sam'in yeni şarkısı Sam'in Şubat Grammy'lerinde dudak uçuklatan performansıyla "şeytani" bir paniğe neden olmasından yaklaşık dört ay sonra geliyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.