Toyota'nın en sevilen SUV modelinde dev kampanya 'Geniş ailelerin gözbebeği'

Toyota'nın en sevilen SUV modelinde dev kampanya 'Geniş ailelerin gözbebeği'
Japon otomotiv devi Toyota, 2024 model hibrit motorlu SUV sahibi olmak isteyenler için piyasayı altüst edecek olan kampanyasını başlattı.

Japon otomotiv devi Toyota, Türkiye’deki otomotiv sektöründe çok uzun bir süredir devam etmekte olan krizi, piyasalardaki durgunluğu kendi lehine çevirip, insanlar 2024 model hibrit motorlu SUV sahibi yapıp satışlarını arttırmak, böylece otomotiv pazarındaki daha da yukarıya taşımak için pazar araştırmalarına ara vermeden devam ediyor.

ekran-alintisi-jpg9.jpg

Dev şirket, bu kapsamda gerçekleştirdiği pazar çalışmaları neticesinde Nisan ayının son gününe kadar devam edecek olan dev kampanyasını resmen başlatma kararı aldı.

ekran-alintisi-jpg10.jpg

Toyota’nın en son gerçekleştirdiği pazar araştırmaları neticesinde, Nisan ayının son gününe kadar devam edecek olan dev kampanyasının tüm detaylarını resmi internet sitesinden duyurdu.

ekran-alintisi-jpg8.jpg

Toyota bu kampanyayı hayata geçirmesindeki asıl neden, ülkemizdeki otomotiv sektöründe çok uzun bir süredir yaşanan krizin sebep olduğu yaralarını sarmak ve potansiyel müşterilerini bu ve benzeri kampanyalarla cezbederek son model hibrit motorlu SUV araçlarının satış miktarını arttırmak.

ekran-alintisi-jpg6.jpg

Toyota, başlattığı bu kampanyayı geniş ailelerin en çok tercih ettiği modellerden biri olan ‘Corolla Cross Hybrid’ için Nisan ayının sonuna kadar geçerli olacak şekilde tüm detaylarını düşünerek hazırladı.

Hibrit motorlu SUV piyasasını altüst edecek olan bu dev kampanya, 2024 model araç sahibi olmak isteyenlerin dört gözle beklediği büyük kampanyalardan biri olarak nitelendiriliyor.

Toyota’nın resmi internet sitesinde de yayınlanan bu kampanya, 2024 model ‘Corolla Cross Hybrid’ sahibi olmak isteyenler tarafından daha şimdiden yoğun ilgi maruz kaldı.

ekran-alintisi-jpg7-001.jpg

Toyota, başlattığı bu dev kampanya kapsamında ‘Corolla Cross Hybrid’ modelinde 125 bin TL’ye varan indirimli fiyat etiketi ile sunuyor.

Toyota’nın resmen başlattığı bu büyük kampanyayı daha detaylı bir şekilde incelemek isteyenler, Japon devinin resmi internet sitesini ziyaret ederek bütün detayları öğrenebilir.

GÜNCEL FİYATI VE TEKNİK ÖZELLİKLERİ

ekran-alintisi-jpg3.jpg

ekran-alintisi-jpg4.jpg

ekran-alintisi-jpg2.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.