Toyota'dan yılın ilk dev kampanyası 'Bu fiyatlar ayağınızı yerden kesecek'

Toyota'dan yılın ilk dev kampanyası 'Bu fiyatlar ayağınızı yerden kesecek'
Toyota, sıfır kilometre araç sahibi olmak isteyenler için ‘Yılın Yılda Yeni Bir Toyota’ adlı özel bir kampanyaya imza attı.

Dünyada en çok araç satan markalardan biri olan, Japon otomotiv devi Toyota, Türkiye’deki otomotiv sektöründe süregelen durgunluğu kendi lehine çevirmek ve yeni yılda satışlarını arttırmak için Türkiye’deki pazar çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Toyota, gerçekleştirdiği pazar çalışmaları neticesinde, yeni yılda potansiyel müşterilerini kendine çekecek, onları cezbedecek özel yeni yıl kampanyasına imza atma kararı aldı.

Alınan bu karar sonucunda Toyota, yeni yılın ilk özel kampanyasını resmi internet sitesinden de duyurdu. Bu özel kampanyanın asıl amacı, sektördeki şu anda yaşanan kriz durumuna rağmen satışlarını arttırmak ve sıfır kilometre araç sahibi olmak isteyenleri cezbetmek.

Toyota bu özel kampanyayı geniş ailelerin ilk tercihi olan ‘Yaris Cross’ modeli için Ocak ayının sonuna kadar geçerli olacak şekilde hazırladı. Otomotiv piyasasını altüst edecek olan bu kampanya, geniş aile aracı sahibi olmak isteyenler için bir fırsat olabilir. Kampanya, ‘Yaris Cross’ sahibi olmak isteyenleri yakından ilgilendiriyor.

Bu dev kampanya, 170 bin TL’ye varan indirim fırsatını araç sahibi olmak isteyenlere sunuyor.

Ocak ayının sonuna kadar geçerli olan bu kampanya geniş aile aracı sahibi olmak isteyen vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor.

GÜNCEL FİYATI VE TEKNİK ÖZELLİKLERİ

ekran-alintisi4.jpg

ekran-alintisi.jpg

ekran-alintisi1.jpg

ekran-alintisi2.jpg

ekran-alintisi3.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.