Tokat’ta İYİ Parti, köydeki öğretmenleri unutmadı

Tokat’ta İYİ Parti, köydeki öğretmenleri unutmadı
İYİ Parti Zile İlçe Teşkilatı 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde Karakaya ve Kervansaray Köylerinde hizmet veren öğretmenleri ziyaret etti. Öğretmenlerin sorunlarını dinleyen İYİ Parti Teşkilatı, öğretmenlere kitap ve çiçek hediye etti. 

Tokat’ta İYİ Parti, köydeki öğretmenleri unutmadı

24 Kasım Öğretmenler Günü’nde Karakaya ve Kervansaray köylerinde hizmet veren öğretmenleri ziyaret eden İYİ Parti Zile İlçe Teşkilatı, öğretmenlere kitap ve çiçek hediye etti.

24 Kasım öğretmenler gününde özellikle köyde hizmet veren öğretmenleri ziyaret ettiklerini belirten İYİ Parti Zile İlçe Başkanı Ali Güreşci, “İYİ Parti olarak Mustafa Kemal Atatürk'ün, "Çocuklar geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimizdir" sözü dahilinde bugünün çocuklarının yarının şartlarına göre yetiştirilmesi gerektiğini bilinci ve kararlılığı içerisindeyiz. İYİ Parti olarak; Öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin sorunlarını biliyoruz. Çözüm yolunda yeterli bilgi birikimine sahip kadrolarımız hazırdır. Her yurttaşın eşit hak ve şartlarda eğitim alması anayasal bir haktır. Ayırmadan, ayrıştırmadan; öğrencilerimizi yeteneklerine göre eğitim almaları, fırsat eşitliği konusunda her vatandaşımız emin olsun. İlçe teşkilatı olarak Karakaya Köyü ve Kervansaray Köylerinde özverili görev yapan saygıdeğer Öğretmenlerimizi ziyaret ederek; sorunlarını dinledik, hediyelerimiz sunduk. Başta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olmak üzere bu köylerimizde ki Öğretmenlerimizin konukseverliliğine teşekkür ediyorum. Tüm öğretmenlerimizin; Öğretmenler Gününü kutluyor saygılarımı sunuyorum” dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.