Ticaret Bakanlığı muhafaza memuru alacak

Ticaret Bakanlığı muhafaza memuru alacak
Ticaret Bakanlığı bünyesinde hizmet vermek üzere yeni 58 muhafaza memuru alacağını yayımladı.

Ticaret Bakanlığı muhafaza memuru alacak

Ticaret Bakanlığı yeni 58 muhafaza memuru alacak

İlanda, “Bakanlık taşra teşkilatında 657 sayılı Devlet Memurlar Kanununun 4 üncü maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilecek Sözleşmeli Gümrük Muhafaza Memuru kontenjanlarından boş kalan pozisyonlar için yedek adayların (ilk 58 yedek) aşağıda belirtilen evrakları eksiksiz olarak hazırlayarak 04.02.2022 tarihi mesai bitimine kadar, Ticaret Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü İstihdam Politikaları, Sınav ve Yönetim Hizmetleri Dairesi Başkanlığı (Söğütözü Mah. 2176. Sk. No:63 Posta kodu: 06530 Çankaya/ANKARA) adresine elden, posta ya da kargo yoluyla ulaştırmaları zorunludur. Posta ya da kargodaki gecikmeler dikkate alınmaz. Belirtilen sürede belgelerini teslim etmeyen adaylar atanma hakkını kaybeder.” İfadelerine yer verildi.

ŞARTLAR

A) Gerçeğe Aykırı Beyan

Gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilenlerin sınavları geçersiz sayılır ve atamaları yapılmaz; atamaları yapılmış ise iptal edilir, bundan sonra açılacak olan sınavlara katılamazlar. Bu kişiler hakkında Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunulur. Bu şekilde Bakanlığı yanıltanlar kamu görevlisi ise, ayrıca durumları çalıştıkları kurumlara da bildirilir.

B) İstenilen Belgeler (Belgelerin eksiksiz olarak teslim edilmesi önem arz etmektedir)

1) Sağlık Bakanlığına bağlı tam teşekküllü Devlet hastanelerinden; aşağıdaki kutucuk içinde yazılı ibarelerin yer aldığı Sağlık Kurulu Raporu;

“Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel özürlü olmadığını, psikiyatrik bir hastalığı, kişilik bozukluğu, nörolojik rahatsızlığı, şaşılığı, körlüğü, gece körlüğü, renk körlüğü, işitme kaybı, topallık, kekemelik, kas veya iskelet sisteminde hareket kısıtlılığı ve benzeri engeller bulunmadığı” ve “Yurdun her yerinde görev yapabilir ve silah kullanabilir.”
İbarelerinini sağlık kurulu raporunda eksiksiz bir şekilde yer almasına dikkat edilmelidir.

Adayların sağlık raporu işlemlerinin uzun sürme ihtimalini göz önünde bulundurarak rapor işlemlerini başlatmaları için hastaneye olabildiğince erken bizzat başvurmaları evrak teslimi için son tarihi kaçırmamaları açısından önem arz etmektedir.

2) Beyan Formu (okunaklı ve eksiksiz doldurulmalıdır.)

3) E-devlet üzerinden alınacak barkodlu mezun belgesi veya geçici mezuniyet belgesi.

4) E-devlet üzerinden alınacak barkodlu adli sicil kayıt belgesi.

5) Türkiye Cumhuriyeti Nüfus Cüzdanı veya Kimlik Kartı fotokopisi (önlü-arkalı)

6) Kamu görevlileri etik sözleşmesi (aday tarafından imzalanmış şekilde)

7) Erkek adaylar için e-devlet üzerinden alınacak barkodlu askerlik durum belgesi.

Halen askerlik görevini ifa eden adaylar ayrıca muhtemel terhis tarihlerini de içerir bir dilekçeyi de istenilen belgeler arasında göndermeleri gerekmektedir. Bu adayların atama işlemleri terhis tarihinden itibaren 30 gün içinde Bakanlığımıza başvurmaları halinde gerçekleştirilecektir.

8) 4 adet vesikalık fotoğraf (Erkek adaylar için gömlek ve kravatlı olmalı, ayrıca her fotoğrafın arkasına ad-soyadı ve atanacağı unvan yazılmalıdır.)

9) Mal bildirim beyannamesi

Sözleşmeli Muhafaza Memuru sözlü sınavında yedek olarak başarılı olan ve atanma sırası gelen aday listesi kurumun sitesinde bulunuyor.

Başvuruların en geç 04.02.2022 tarihinde yapılması gerekiyor.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.