Ticaret Bakanlığı 15 sözleşmeli personel alacak

Ticaret Bakanlığı 15 sözleşmeli personel alacak
Ticaret Bakanlığı Resmi Gazete’de verdiği ilanda, Ticaret Bakanlığı Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde çalışacak 15 sözleşmeli personel alacağını duyurdu.

Selin TURŞAK/ KAMU SON HABER

Ticaret Bakanlığı tarafından Resmi Gazete’de verilen ilana göre, Ticaret Bakanlığı Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere, “Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Büyük Ölçekli Bilgi İşlem Birimlerinde Sözleşmeli Bilişim Personeli İstihdamına İlişkin Esas ve Usuller Hakkında Yönetmelik” in 8 inci maddesi uyarınca, gerçekleştirilecek sözlü ve uygulamalı sınav başarı sırasına göre 15 adet Sözleşmeli Bilişim Personeli alacağını duyurdu.

SON BAŞVURU TARİHİ

Dijital ortamda yapılacak başvurular 16 Haziran 2023’te başlayacak, 26 Haziran 2023 saat17:00’a kadar yapılacak. Sınava katılmak isteyen adaylar, e-Devlet (Ticaret Bakanlığı / Kariyer kapısı) ve Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr üzerinden başvurularını gerçekleştirebilecek. Başvuruların incelenmesi sonucunda genel ve özel şartları sağlayan adaylardan, KPSS puanının yüzde 70’i ile yabancı dil puanının yüzde 30’unun toplamı esas alınarak yapılacağı açıklandı. Ayrıca ilanda sözlü ve uygulamalı sınavlarda başarılı olmak için 100 tam puan üzerinden en az 70 tam puan alınması gerektiği belirtildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.