Threads'ın yeni özellikleri sızdırıldı

Threads'ın yeni özellikleri sızdırıldı
Meta grubunun yeni gözdesi Threads'ın yeni özellikleri sızdırıldı.

ShiftDelete - Twitter'a rakip olarak sunulan Threads’in yeni özellikleri sızdırıldı. Platforma bir sonraki güncelleme ile gelmesi beklenen yeni özellikler belli oldu.

Threads platformunun çıkış yapması ardından kısa bir süre içerisinde 100 milyon kullanıcıya ulaştı. Ancak uygulamada ciddi eksiklikler vardı. Keşfet özelliğinin olmaması, DM mesajlarının olmaması bu eksikliklerin başında gelen problemler arasındaydı.

Threads ile ilgili ortaya çıkan 13 sayfalık bir makaleyse yeni gelecek özellikleri bizim için gösterdi. Aralarında DM özelliği de bulunan yeni özelliklerin bir sonraki güncelleme ile gelmesi bekleniyor. Fakat DM özelliği ile ilgili şaşırtıcı bir durum var. Instagram’ın patronu olan Adam Mosseri Threads’e yakın bir tarihte DM özelliğinin gelmeyeceğini bunun yerine kullanıcıların Instagram üzerindeki DM’leri kullanmaları gerektiğini belirtmişti. Fakat çıkan sızıntı raporda DM özelliği de yer alıyor.

Bu durum DM özelliği ile ilgili son dakika bir değişikliğe gidilmiş olabileceği ihtimalini güçlendiriyor.

Raporda DM haricinde ortaya çıkan diğer özelliklerse Trend Topic bölümü ve gelişmiş arama yapma kutucuğunun olması. Yani Threads Twitter’ı her anlamda bünyesine katıyor diyebiliriz. Twitter’ı ayakta tutan en önemli özellik gündem kısmı olan Trend Topic bolümü şimdi Threads içerisinde de yer alacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.