TEMSİAD’da başkanlık heyecanı

TEMSİAD’da başkanlık heyecanı
Temizlik Sanayici ve İş İnsanları Derneği (TEMSİAD) yeni başkanı Ahmet Turan Ağar oldu.

Temizlik Sanayici ve İş İnsanları Derneği (TEMSİAD), yeni başkanını seçti.

Ahmet Turan Ağar, TEMSİAD'in yeni başkanı oldu.

TEMSİAD'ın seçimli olağan genel kurulu, İstanbul'da bir otelde gerçekleştirildi. Toplantıda önce derneğin çalışmaları, uygulanan projeler ve gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgi verildi. Daha sonra üyeler, yönetim ve denetim kurullarını belirlemek üzere oy kullandılar.

whatsapp-image-2024-02-19-at-12-16-44.jpegAhmet Turan Ağar, TEMSİAD başkanlığına seçilirken, başkan yardımcılığına Bünyamin Demircan getirildi. Genel sekreterlik görevine Uğur Yılmaz, saymanlık görevine ise Murat Ürü atandı.

Ağar'ın ekibinde, Ahmet Orhan Bektaş, Murat Eren ve Yüksel Över gibi deneyimli isimler de yer almaktadır. Ağar, 1979 yılında Elazığ'da doğmuş olup, evli ve üç çocuk babası.

TEMSİAD, 19 Ekim 2016'da "Temiz Bir Dünya İçin Üretiyoruz" sloganıyla kuruldu. Dernek, başta halı yıkamacılar olmak üzere, endüstriyel temizlik sektörünün çeşitli alanlarına ürün tedarik eden birçok seçkin ve marka değeri yüksek firma tarafından oluşturuldu.

TEMSİAD, kimya, makine, fırça, yazılım, poşet, hurç, etiket, çamaşırhane, kuru temizleme ve oto temizleme gibi alt bileşenlerin öne çıktığı bir yapıya sahiptir. Dernek, ilkeli, dürüst ve ahlaki ticaret anlayışını benimsedi.

Ahmet Turan Ağar, TEMSİAD'ın halı ve kilim yıkama sektöründe belirli bir standartı sağlamayı hedeflediklerini belirtti.

Ayrıca, üreticilere ve çalışanlara yönelik çeşitli eğitim programlarını başlatarak sektördeki sıkıntıları çözmeye çalıştıklarını ifade etti. Ağar, TEMSİAD üyelerinin istihdama ve Türkiye ekonomisine önemli katkılar sağladığını vurgulayarak, derneklerine kurumsallaşmayı planlayan firmaları üye olmaya davet etti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.