Temizlik görevlisine çirkin saldırı

Temizlik görevlisine çirkin saldırı
Zonguldak'ta öğrencilere maaşının bir bölümünü ayırarak verdiği burslarla tanınan Zonguldak Belediyesi temizlik personeli Abdurrahman Yılmaz, alkollü olduğu iddia edilen kişilerin sözlü sataşması sonrasında saldırıya uğradı.

Cadde esnafının yardımına koştuğu Abdurrahman Yılmaz, tedavisinden sonra mesaisine geri döndü. Yaşananlara tepki gösteren Yılmaz, "Bana yapılan saldırı tüm belediye personeline yapılmış bir saldırıdır bu. Hepsi alkollüydü" ifadelerinde bulundu.

Edinilen bilgilere göre, önceki akşam Gazipaşa Caddesi'ni süpüren Zonguldak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde görevli Abdurrahman Yılmaz, kimliği belirlenemeyen bir grubun önce sözlü tacizine uğradı. Karşı tarafı uzaklaştırmak için işini yapmaya devam eden Yılmaz, bu kez saldırıya uğradı. Başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Yılmaz, yere düştüğünde bile tekmelemeyi sürdürdüler. Cadde esnafının yetiştiği Abdurrahman Yılmaz'a olay yerine çağrılan sağlık ekipleri ilk müdahalede bulundu.

aw105103-01.jpgAtatürk Devlet Hastanesi'ndeki tedavisinin tamamlanmasının ardından olayın failleri hakkında suç duyurusunda bulunan Yılmaz, saldırının tüm belediye personeline yapıldığını dile getirdi. Şehir merkezinde, maaşının bir bölümünü ayırarak öğrencilere verdiği burslarla tanınan Yılmaz;
"Bana yapılan saldırı tüm belediye personeline yapılmış saldırıdır. Hepsi alkollüydü. Çok daha bu şahıslar birkaç kişiye de küfürlü fiziki saldırıda bulunmuşlar. Mesaimde temizlik yaparken, ilk önce üçlü bir grup geldi.

aw105103-02.jpgSözlü ve küfürlü saldırıda bulundular ben alttan aldım. Aynı grup bu sefer 7-8 kişilik grup bir araya gelerek kafamdan darp ettiler. Yerde bayağı hırpalandım. Bu kişilerin elinde kesici delici alet bile olabilirdi. Kafamda sadece doku zedelenmesi oluştu. Şikayetçi oldum." yaşadıklarını dile getirdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.