TEM’de tır ve otomobil çarpıştı 1 ölü 2 yaralı

TEM’de tır ve otomobil çarpıştı 1 ölü 2 yaralı
TEM Otoyolu’nda bir otomobilin tıra arkadan çarpması ile otomobilin tavanı koptu. Kazada 1 kişi yaşamını yitirdi, 1’i ağır 2 kişi yaralandı.

TEM Otoyolu İzmit ilçesi geçişi Gültepe Dinlenme Tesisleri taraflarında kaza meydana geldi. İstanbul istikametine seyir halinde olan SIG X 8181 Almanya plakalı BMW marka otomobil, aynı yönde giden 15 ACS 136 plakalı Daf marka tırın dorsesine arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle araçlar tam 30 metre sürüklendi ve BMW marka otomobilin tavanı koptu. Sürücü O.U. ile sağ koltukta bulunan Serkan Küçük ve arka koltuktaki S.Ç. adlı yolcular, otomobil içinde sıkıştı. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbarla itfaiye, sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle O.U. ve S.Ç. otomobilden çıkarıldıktan sonra Kocaeli Şehir Hastanesine gönderildi.

Sağ koltuktaki Serdar Küçük, ambulansta yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. S.Ç.'nin ise hayati tehlikesi bulunuyor. Olay yeri inceleme ekipleri, otomobilde boş alkol şişeleri olduğunu tespit etti. Kaza nedeniyle TEM Otoyolu İstanbul istikametinde trafik yoğunluğu oluştu. Polis ekipleri, kontrollü geçişler sağlayarak kazalı araçların kaldırılmasını ve temizlik çalışmalarını tamamladıktan sonra trafik akışını normale döndürdü.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.