Teknoloji mağazasında büyük vurgun

Teknoloji mağazasında büyük vurgun
Karabük'te bir teknoloji mağazasında mağaza çalışanın 2 milyon 537 bin 894 liralık ürün aldığı tespit edildi.

Bir teknoloji mağazasında yaşanan dolandırıcılık olayı, Karabük'te büyük yankı uyandırdı. Olay, Kemal Güneş Caddesi'ndeki bir alışveriş merkezinde faaliyet gösteren Olay isimli mağazada gerçekleşti. Mağazaya gelen üç müşteri, farklı marka ve modelde cep telefonu almak istediklerini söyledi.

Mağazanın satış elemanı B.S.B., müşterilere istedikleri telefonların depoda olduğunu ve ödemeyi yaptıktan sonra kendilerine teslim edileceğini söyledi. Müşteriler, B.S.B.'ye toplam 83 bin TL ödedi. Ancak, bekledikleri telefonlar gelmeyince mağazaya tekrar gitti. Bu sefer mağaza müdürü H.K. ile görüştü. H.K., böyle bir satış işleminin kayıtlarda olmadığını ve B.S.B.'nin de izne ayrıldığını söyledi. Müşteriler, dolandırıldıklarını anlayınca polise başvurdu.

Polis ekipleri, yaptıkları araştırmada B.S.B.'nin mağazadan 83 adet cep telefonu, televizyon, klavye kulaklık ve benzeri ürünlerin toplam değeri 2 milyon 537 bin 894 TL tutarındaki dijital satış malzemelerini aldığı tespit edildi. B.S.B., evinde yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen B.S.B., tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.