Tekirdağ'da kaçakçılara nefes aldırılmıyor

Tekirdağ'da kaçakçılara nefes aldırılmıyor
Tekirdağ’da Gümrük Muhafaza Ekiplerinin kaçakçılık ile mücadelesinde yüz binlerce malzeme ve kilolarca tütün ele geçirildi.

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekipleri kaçakçılıkla mücadelesine ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda Tekirdağ'da gerçekleştirilen operasyonlarda yaklaşık 8 milyon Türk Lirası değerinde kaçak ürün ele geçirildi.

Bir diğer operasyonda ise ekipler, tütün ve tütün mamulleri üretim ve dağıtımı yapan firmalara yönelik operasyon düzenledi.

aw149202-01.jpg

Operasyon kapsamında, Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde faaliyet gösteren iş yerlerinde yapılan denetimler bir depoda yapılan aramalar sonucunda 3 bin 200 adet içi kıyılmış tütün ile doldurulmuş makaron, 5 milyon 85 bin 400 adet sahte bandrollü makaron ve 2 bin 445 kilogram sahte bandrollü kıyılmış tütün ile 480 bin TL, Tekirdağ Malkara ilçesinde faaliyet gösteren bir iş yerinde yapılan denetimlerde ise tahmini değeri 1 milyon 250 bin TL olan, merdivenaltı sigara üretiminde kullanılan 1 adet sigara üretim makinası, 348 bin adet makaron, 58 bin 840 adet sigara, 46 kilogram polis ekipleri tarafından tütün ele geçirildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.