Tekirdağ Belediyesi'nden memur alımı ilanı

Tekirdağ Belediyesi'nden memur alımı ilanı
Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, boş memur kadroları için alım yapılacağını duyurdu.

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, KPSS şartıyla, boş kadrolara açıktan atama yoluyla memur alımı yapacak.

Erkek adaylar için askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak şartı kondu.

Adayların, başvuru esnasında istenilen belgelerle birlikte 20/11/2023 – 24/11/2023 tarihleri arasında Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü insan kaynakları bölümüne şahsen veya iadeli taahhütlü posta yolu ile müracaatlarını yapabilecekler.

Ayrıca, elektronik ortamda yapılan başvurular istenilen belgeler eklenmek suretiyle, başvuru tarihleri içerisinde insankaynaklari@teski.gov.tr mail adresine yapılabilecek.

Sınava girmeye hak kazanan adayların 01/12/2023 tarihinde http://www.teski.gov.tr resmi internet sayfasından ilan edileceği belirtildi.

Adaylar, 11/12/2023 tarihinde saat 10.00’da başlayacak sözlü sınava tabi tutulacak.

Sözlü Sınav Konuları:

1. Türkiye Cumhuriyeti Anayasası
2. Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi
3. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu
4. Mahalli idareler ile ilgili temel mevzuat konuları ile kadro unvanına ilişkin mesleki ve uygulamalı bilgi ve yeteneğin ölçülmesi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.