Tecavüze uğrayan 12 yaşındaki çocuğu kimse umursamadı

Tecavüze uğrayan 12 yaşındaki çocuğu kimse umursamadı
12 yaşındaki bir kız, tecavüze uğradıktan sonra kanlar içinde kapı kapı dolaşıp yardım istedi ancak kimse kıza kapıyı açmadı.

Hindistan'nın Madhya Pradesh eyaletinde 12 yaşındaki bir kız, tecavüze uğradıktan sonra kanlar içinde kapı kapı dolaşıp yardım istedi. Ancak kimse kıza kapıyı açmadı.

Ujjain Emniyet Müdürü Sachin Sharma, yaptığı açıklamada kızın kendisine tecavüz eden kişiden kaçtıktan sonra yarı çıplak şekilde kanlar içinde girdiği sokakta kapıları çalıp yardım istediğini yalnız kimsenin yardım etmediği kendisini gören bir vatandaşın kızı polis merkezine götürdüğünü söyledi.

Polis, ekipleri tarafından kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınan kızın yapılan muayenesinde tecavüze uğradığı tespit edildi.

2 SAAT BOYUNCA SOKAK SOKAK YARDIM ARADI

Kız iki saat boyunca kendisine yardım edecek birini bulmak için sokaklarda dolaştı. Görüntülerde kızın, yardım için bir adama yaklaştığı ancak adamın kıza yardım etmeyi kabul etmeyip uzaklaştığı görüldü.

ekran-goruntusu-2023-09-29-150253.jpg

BBC'de yer alan habere göre, 12 yaşındaki kıza yardım eden rahip Rahul Sharma, "Konuşamıyordu. Gözleri şişmişti. Ne olduğunu sorduğumda anlamadığım bir dilde konuştu. Ben de ona kağıt ve kalem verdim ama hiçbir şey yazamadı" dedi.

Madhya Pradesh İçişleri Bakanı Narottam Mishra, bir kişinin gözaltına alındığını ve olayı soruşturmak için bir Özel Soruşturma Ekibi'nin kurulduğunu söyledi. Durumun polise ihbar edilmesinden sonra yetkililer her yerde şüpheliyi aradıklarını ifade etti. Edinilen bilgiye göre, kimliği belirlenemeyen kız yakındaki bir hastaneye kaldırılarak ameliyata alındı.

Kongre Partisi, Madhya Pradesh eyalet hükümetini kadınlara yönelik şiddet eylemlerine karşı yeteri adımlar atmamakla duçladı. Eyalet Kongre başkanı ve eski Başbakan Kamal Nath suçlular için en ağır cezanın verilmesini talep etti .

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.