TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan Cumhuriyet Bayramı mesajı

TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan Cumhuriyet Bayramı mesajı
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Cumhuriyet'in 100'üncü yılı için sosyal medya hesabından mesaj yayımladı.

TBMM Başkanı Kurtulmuş, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet'in 100'üncü yılı için sosyal medya hesabından mesaj yayımladı. Kurtulmuş, "Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100'üncü yılı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tüm halkımıza kutlu olsun. Cumhuriyetimizin banisi ve TBMM'nin ilk Başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını ve bütün isimsiz kahramanlarımızı saygıyla ve minnetle yad ediyorum" şeklinde konuştu.

Kurtulmuş, "Emperyalist işgal ordularına karşı bağımsızlık mücadelesi veren, İstiklal Harbimizi zaferle taçlandıran milli iradenin temsilcisi Büyük Millet Meclisimizde çalışmış tüm milletvekillerimize de şükranlarımı sunuyorum. Anadolu kıtasına adım attığımız günden itibaren daima ileriye gitmek, yüksek hedeflere ulaşmak ve yeniden büyük Türkiye'yi kurabilmek için tarihimizden, medeniyetimizden, değerlerimizden, kültürümüzden, köklerimizden ve 100 yıllık Cumhuriyetimizden aldığımız güçle çalışmaya devam ediyoruz" diye konuştu.

Kurtulmuş, "Aziz milletimizin, tam bağımsız Türkiye'nin inşası ve muasır medeniyetler seviyesine ulaşması doğrultusunda gösterdiği inancı ve çabayı, sözü güçlü, gücü tesirli bir Türkiye'nin yüzyılıyla taçlandırma gayreti içindeyiz. Türkiye Cumhuriyeti olarak her alanda çok büyük mesafeler kat ederek geldiğimiz bu noktada hakkın, iyinin ve güzelin hâkim olması için mücadele etmeye devam edeceğiz. Nice 100 yıllara" dedi.

tbmm-baskani-kurtulmustan-cumhuriyet-bayrami-mesaji-4547-dhaphoto1.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.