Tatilciler Didim'e akın etti

Tatilciler Didim'e akın etti
Aydın'ın Ramazan Bayramı'nda güneşli havasıyla birlikte sahile akın edenler, Didim'e tatil için gelen vatandaşlar da denizin serin sularında keyifli zamanlar geçirdi.

30 dereceye kadar ulaşan sıcak hava, Didim'in Altınkum Plajı'nda tatilcileri buluşturdu. Sahilde güneşin tadını çıkaranlar, serinlemek için denize girdi ve tatilin keyfini çıkardı. Bazıları jet ski sürerken, diğerleri tekne turlarına katılarak eğlenceli vakit geçirdi.

Didim'i tercih eden tatilcilerden Erkan Çetin, bayramın keyifli geçtiğini ve Didim'in kalabalık olduğunu belirterek, herkesin bu güzel bölgeyi görmesini tavsiye etti.

Denizli'den tatile gelen Dilek Meraş ise çocuklarının denize girdiğini ve tatilin keyfini çıkardıklarını ifade etti. Dokuz günlük bayram tatillerini Didim'de geçireceklerini belirtti.

Kayseri'den gelen İlknur Ural ise, tatilin güzel geçtiğini ve Didim'i tercih ettiklerini dile getirerek, eğlenceli vakit geçirdiklerini belirtti.

Didim'de tatil yapan Onur Keçeci, denizin keyfini çıkardığını ve hafta sonuna kadar kalacağını belirtti. Deniz suyunun çok iyi olduğunu vurguladı.

Bursa'dan bayram tatili için gelen Onur Karataş da, deniz ve havadan memnun olduklarını belirterek, Didim'i çok sevdiklerini ifade etti ve herkese tavsiye etti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.