Tatil evlerine 1,8 milyarlık yatırım

Tatil evlerine 1,8 milyarlık yatırım
Sinpaş’ın turizm ve devre mülk alanındaki şirketi Kızılbük GYO, Marmaris'te lüks tatil evlerine 1,8 milyar TL yatırım yapacak.

Arif Aydın Kaplan / KAMU SON HABER

Konut ve ticari gayrimenkulde faaliyet gösteren Sinpaş’ın turizm ve devre mülk alanındaki şirketi Kızılbük GYO, yeni yatırıma hazırlanıyor. Muğla Marmaris’te 82 evden oluşan denize sıfır özel bir koyda yer alan Marmaris Reserve by Kızılbük projesinde satışlar başladı. Otel konforundaki lüks proje için 1.8 milyar TL yatırım yapılacak.

Projenin tanıtımı için düzenlenen basın toplantısında konuşan Kızılbük GYO Genel Müdürü Mahmut Sefa Çelik, bugüne kadar memnuniyet yaratan konut yatırımı yaptıklarını belirtti.

Denize sıfır konumlandığını, full decorated & full serviced” konseptli projenin tam eşyalı olarak hayata geçirileceğini söyleyen Çelik, Türkiye'de turizm gelirinin bir önceki yıla göre 53,4 artarak 46,2 milyar dolar düzeyinde gerçekleştiğini söyledi.

Projelerini tatil yapmak isteyen insanların ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde geliştirdiklerini söyleyen Mahmut Sefa Çelik, "Marmaris'te yükselen devre mülk projemizi satışa açtığımız tarih Temmuz 2020'den bu yana ortalama devre mülk fiyatımız yüzde 472 kazanç sağladı” dedi. Yatırımların geri dönüş süresini 5-6 yıl öngören Kızılbük GYO Genel Müdürü Çelik, devamında şunları söyledi:

“Bir yatırımcımız evi alıp bize kiralamamız için verdiğinde 5-6 yılda yatırımın geri dönüşünün elde edileceğini öngörüyoruz. Projenin yatırım değeri 1,8 milyar TL. Daire fiyatları 16-45 milyon TL aralığında. Daireler ise 1+1'den başlayıp 4+4'e kadar 12 farklı tip olarak değişiyor”

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.