Tartıştığı kadını 4. kattan ittiği iddia edilen şüpheli gözaltında

Tartıştığı kadını 4. kattan ittiği iddia edilen şüpheli gözaltında
Kadıköy'de arkadaşı aracılığıyla tanıştığını iddia ettiği kadınla tartışan avukat, kadını 4’üncü kattan itti. Dördüncü kattan düşen kadın hayatının kaybederken, şüpheli gözaltına alındı.

Olay, dün akşam saat 20.20 sıralarında Kadıköy Caferağa Mahallesi’nde meydana geldi. Avukat Doğan C.G., arkadaşı aracılığıyla tanıştığını iddia ettiği Fatma D.Ö.’nün evine gitti.

Kısa süre sonra ikili arasında tartışma çıktı. Tartışma sonucunda Fatma D.Ö. dördüncü kattan aşağı düştü.

Durumun bildirmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı kadın olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Hastaneye kaldırılan kadın hayatını kaybetti. Avukat Doğan C.G ise gözaltına alındı.

aw008722-03.jpgOlaya ilişkin emniyetten müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Yapılan çalışmalarda, şüpheli Doğan C. G. isimli şahıs ile yapılan görüşmede, maktul şahsı daha önceden tanımadığını, bir arkadaşı aracılığıyla numarasını aldığını maktul şahsın olay yeri adrese kendisinden adres bilgilerini aldıktan sonra geldiğini, maktul şahsın alkol içtiğini, oturup sohbet ettiklerini, bir süre sonra kendisinin mutfak tezgâhının önünde arkası dönük olarak bulunduğu sırada maktul şahsın mutfak ile aynı yerde bulunan salon camından aşağıya atladığını beyan etmiştir” şeklinde oldu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.