Tarkan depremin ardından son halini paylaştı: Görenler hayrete düştü!

Tarkan depremin ardından son halini paylaştı: Görenler hayrete düştü!
Kahramanmaraş depremlerinin ardından sosyal medyaya ara veren ünlü sanatçı Tarkan, takipçileriyle yeniden buluştu. Tarkan, "Budur ruh halim bir süredir... Acısı dün gibi içimde yaşananların, yaşatılanların... Unutmayalım... Ben de sizleri özledim ama..." sözleriyle döndü.

Merkez üssü Kahramanmaraş''ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olarak meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler 10 ilde büyük yıkımlara sahne olurken, tüm ülkeyi yasa boğdu. Deprem felaketi nedeniyle büyük bir hüzne boğulan ünlü camiasının tanınan ve sevilen yüzü Tarkan, sosyal medyayı bir süredir bırakmıştı. Ünlü sanatçı, takipçilerine "Budur ruh halim bir süredir... Acısı dün gibi içimde yaşananların, yaşatılanların... Unutmayalım... Ben de sizleri özledim ama..." sözleriyle döndü.

Kahramanmaraş, Hatay ve Adıyaman başta olmak üzere Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Kilis, Malatya ve Elazığ''da da hissedilen sarsıntılar sonrasında 46 binden fazla vatandaşımız hayatını kaybetti.

"ACISI DÜN GİBİ İÇİMDE YAŞANANLARIN"

Ünlü şarkıcı Tarkan, yaşanan deprem felaketlerinin ardından paylaşımda bulundu. Sosyal medyaya geri dönen Tarkan, yeni fotoğrafını yayınladı.

Tarkan, duygularını gönderisine not düştüğü, "Budur ruh halim bir süredir... Acısı dün gibi içimde yaşananların, yaşatılanların... Unutmayalım..." sözleriyle ifade etti. ''Megastar'', ayrıca takipçilerine, "Ben de sizleri özledim ama..." diyerek seslendi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.