Tarım ve Orman Bakanlığı, sözleşmeli bilişim personeli alımı ile ilgili duyuru yaptı

Tarım ve Orman Bakanlığı, sözleşmeli bilişim personeli alımı ile ilgili duyuru yaptı
Tarım ve Orman Bakanlığı, 25 sözleşmeli Bilişim Personelinin alım süreci ile ilgili duyuru yaptı. Bakanlık, sözlü sınav tarihi ve başvurusu kabul edilmeyen adaylarla ilgili itiraz süreleri hakkında bilgi verdi.

Canan İSPİR / KAMU SON HABER

Tarım ve Orman Bakanlığı sitesinde yayımlanan duyuruda, 25 sözleşmeli Bilişim Personelinin alım sürecine yönelik bilgilendirmede bulundu. Başvurusu kabul edilmeyen adaylar için itiraz süresinin 25-29 Mayıs 2023 olduğu belirtilen duyuruda, itirazın T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü Beştepe Mah. Alparslan Türkeş Cad. No:71 Yenimahalle/ANKARA​ adresine yapılacağı belirtildi.

Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından itirazları kabul edilen ve sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların unvanlar bazında Sınav yeri, tarihi ve saatlerinin Kariyer Kapısından İlanı ve Bakanlığımız Personel Genel Müdürlüğü ile Bilgi Teknoloji Genel Müdürlüğü Web sitelerinden yayımlanarak adaylara e-posta yoluyla bildirilmesinin 05-06 Haziran 2023 tarihinde yapılacağı ifade edildi.

Sözlü sınav gününün 19-20-21 Haziran 2023 tarihinde yapılacağı belirtilen duyuruda, sözlü sınav kesin sonuçlarının 26 Haziran 2023 tarihinde ilan edileceği belirtildi.

tarim-bakanligi.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.