Tarım Kredi Marketleri duyurdu: O ürünlerde fiyat sabit

Tarım Kredi Marketleri duyurdu: O ürünlerde fiyat sabit
Tarım Kredi Kooperatifleri Marketlerinde ramazan boyunca 900 üründe fiyat sabitlemesi uygulanacağı duyuruldu. Yapılan açıklamada ramazanda vatandaşa destek olmak amacıyla sabitleme yapıldığı öğrenildi.

Enflasyonla mücadele kapsamında bazı kurumların uygulamaları devam ediyor. Bu kapsamda bir uygulamada Tarım Kredi Kooperatifleri Marketlerinden geldi. Türkiye''nin bir çok noktasında hizmet veren Tarım Kredi Marketleri ramazan ayı boyunca 900 üründe fiyatların sabitlendiğini duyurdu.  

Vatandaşların market alışverişlerinde uğrak noktalarından olan Tarım Kredi Kooperatifleri marketleri tarafından yapılan  açıklamada "Tarım Kredi Kooperatif Market olarak toplumsal dayanışmanın ve yardımlaşmanın arttığı, bolluk ve bereket ayı olan Ramazan''da vatandaşlarımıza destek olmak amacıyla Temel Gıda ve Temizlik ürünlerinde fiyatlarımızı sabitliyoruz." ifadeleri kullanıldı. 

Hangi ürünlerde fiyatlar sabitlenecek ? Düzenlenen kampanya ile Tarım Kredi Marketlerinde  satışı devam eden pirinç, nohut, fasulye, mercimek, ayçiçek yağı, salça, zeytin, çay, şeker, ESK''ya ait et ürünleri gibi temel gıda ürünleri ile deterjan, sabun çeşitleri, peçete ve kâğıt havlu gibi temizlik ürünlerini içeren yaklaşık 900 ürün çeşidinde Ramazan ayı boyunca fiyat artırımı yapılmayacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.