Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü kimyevi gübre satın alacak

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü kimyevi gübre satın alacak
Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü’ne bağlı Ulaş Tarım İşletmesi Müdürlüğü kimyevi gübre satın alacak.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre; Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü’ne bağlı ihtiyacı aşağıda etkin maddesi ve miktarı yazılı olan Kimyevi Gübre satın alınacaktır.

Konu ile ilgili Şartname işletmemizde ve TİGEM internet sitesinde bedelsiz olarak görülebilir. İhaleye katılmak isteyenler, ihale dokümanını 250,00₺ karşılığında işletmemizden temin edebilirler.

İhale kapalı zarf pazarlık usulü ile yapılacak olup istekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere geçici teminat verecektir. Bu ihaleye ait ihale kararlarına ait her türlü vergi, damga vergisi, resim, harç ve her türlü yasal ödemeler yükleniciye aittir.

Teklif mektupları kapalı zarf içerisinde en geç 28.01.2022 Cuma günü saat 14.00'e kadar İşletmemiz Genel Evrak Servisine verilecektir. Geciken teklifler dikkate alınmayacaktır.

İhale aynı gün saatte Ulaş Tarım İşletmesi Müdürlüğü İhale Salonunda Alım-Satım ve İhale Komisyonu huzurunda yapılacaktır.

Bu ihale 4734 Sayılı Kamu İhale Kanunun 3/g maddesi gereğince istisna kapsamında olup, TİGEM ihaleyi yapıp yapmamakta veya İdarenin menfaatleri gözetilerek en uygun bedeli tesbit etmekte serbesttir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.