Tarih bile belli oldu! Ve Mesut Özil resmen geri dönüyor

Tarih bile belli oldu! Ve Mesut Özil resmen geri dönüyor
Başakşehir'in büyük umutlarla transfer ettiği Mesut Özil yaşadığı sakatlık sonrası operasyon geçirmişti. Sahalardan uzun süre uzak kalacağını belirten deneyimli futbolcunun dönüş tarihi de belli oldu. Buna göre Mesut Özil'in ocak ayının ilk haftasında idmanlara başlayacağı belirtildi.

Fenerbahçe''ye sansasyonel bir imza atan Mesut Özil, hayalini kurduğu Sarı-Lacivertlilerde bekleneni verememişti. İlerleyen süreçte kadro dışı kalan oyuncu, yeni sezon öncesi Başakşehir''e imza atmıştı. Turuncu-Lacivertlilerde henüz hazır hale gelemeden sırtından sakatlanan Mesut Özil, önemli bir operasyon geçirmişti.

MESUT ÖZİL''İN DÖNÜŞ TARİHİ BELLİ OLDU

Sırtından yaşadığı sakatlık sebebiyle yaklaşık 2 aydır formasından uzak olan Mesut Özil, söz konusu periyotta tam 11 maç kaçırdı. Öte yandan deneyimli futbolcunun sahalara dönüş tarihi de belli oldu. Başakşehir''le sezon sonuna kadar kontratı bulunan Mesut Özil''in ocak ayının ilk haftasında çalışmalara başlayacağı belirtildi.

MESUT ÖZİL OCAK AYINI İPLE ÇEKİYOR

Adı sık sık transfer dedikodularına da karışan Mesut Özil''in yeşil sahaları çok özlediği ve tedavi sürecini son derece iyi yönettiği kaydedildi. Ocak ayıyla birlikte tüm konsantrasyonunu işine verecek olan Mesut Özil, haziran ayı sonunda bitecek sözleşmesini layıkıyla tamamlamak istiyor.

KARİYER PLANI HENÜZ NETLEŞMİŞ DEĞİL

Öte yandan Mesut Özil''in adı MLS ekipleriyle de anılıyor. Başakşehir sonrası için kariyer planını henüz yapmayan tecrübeli oyuncunun futbolu bırakmak gibi bir düşüncesinin olmadığı belirtiliyor. Mesut Özil''in bir sonraki durağının ABD olması bekleniyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.