Tanju Özcan CHP Genel Merkezi'nde

Tanju Özcan CHP Genel Merkezi'nde
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu'dan Ankara'ya bir yürüyüş başlatmıştı. Özcan son olarak CHP Genel Merkezi'ne geldi. Özcan burada açıklamalarda bulunuyor.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın, 3 Temmuz’da başlattığı "Adalet ve Değişim" yürüyüşü CHP Genel Merkezi'nde son bulacak. Özcan genel merkez önüne geldi. Kalabalık bir grup Özcan'ı karşıladı.

Özcan’ı CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın ve beraberindeki heyetin karşıladı.

Anıtkabir ziyaretinin ardından Özcan, CHP Genel Merkezi’ne geçti. Özcan, burada yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Ben zannettim ki seçimi kaybedince koltuğu bırakacak ama yapmadı. Yunanistan’da bile seçimi kaybeden Çipras bıraktı.

Bizimki de hiçbir şey olmamış gibi devam ediliyor. Çevresinde de yeterince yalakaları var; şöyle başarılı olduk, böyle başarılı olduk diyorlar.

Şimdi size ilk kez duyacaklarınızı anlatıyorum; Geçen Genel Başkanlı TBMM’deki odasında konuştum. Sayın genel başkan size kazanamazsınız demiyorum, yüzde 50 şansınız var ama Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımızın veya İBB Başkanımızın yüzde 99 şansı var. Bunu defalarca söyledim.

Bana cevaben dedi ki; İstanbul ve Ankara’yı 9 ay süreyle AKP’ye devredemeyiz. İstanbul ve Ankara’yı AKP’ye 9 ay teslim etmemek için Türkiye’nin 5 yılını devrettiniz.

Peki kendini nasıl aday yaptırdı? İster kızın ister kızmayın; Altılı Masa’yı kurdu, daha sonra da yüzde 1 oy alamayan partilerin genel başkanlarına Cumhurbaşkanı yardımcılığı verdi, bakanlıklar verdi 40 milletvekili verdi ve kendisini onlara aday ilan ettirdi.

Soruyorum size adayı belirlerken teşkilatın önerisi alındı mı? Yazık değil mi bu kaprisler nedeniyle ülkenin 5 yılını kaybettik.

Size bir şey daha söylemek istiyorum; Sizin bildiğiniz o 38 milletvekilinden başka Rıfat Hisarcıklıoğlu da en az 4 milletvekilini CHP listelerine koydu."

Özcan'ın konuşması sık sık 'istifa' sloganları ile kesildi.

Ayrıntılar geliyor...

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.