Tamer Karadağlı gezici çıktı

Tamer Karadağlı gezici çıktı
Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olarak atanan oyuncu Tamer Karadağlı'nın Gezi Parkı Eylemlerine katıldığı ortaya çıktı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan kararlara göre, 11 bakanlıkta 145 genel müdür ataması yapıldı.

Atamalarda en dikkat çeken isimlerden biri Tamer Karadağlı oldu.

Tamer Karadağlı, Erdoğan tarafından Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olarak atandı.

Atama sonrası Tamer Karadağlı’nın Gezi Parkı olaylarından görüntüleri tekrar gündem oldu.

"GÜNLERDİR BURADAYIM"

Görüntülerde hükümetin halkın sesine kulak vermesini ve günlerdir Gezi Parkı’nda olduğunu vurgulayan Karadağlı, o dönem verdiği röportajda şunları söyledi:

"Bu yükselen sese kulak verilmesi gerektiğine inanıyorum. İnsanlar artık sessiz kalmak istemiyor ve seslerini duyurmak istiyorlar. Bunu da destekliyorum. Günlerdir buradayım, olmaya da devam edeceğim.”

NİHAL YALÇIN OLAYI

Oyuncu Nihal Yalçın'ın bir ödül gecesinde sahnede teşekkür konuşması yaparken, Karadağlı'nın sık sık saatine bakması ve sıkıldığını gösteren mimikleri dikkat çekmişti. Konuşmasının ekip arkadaşlarına teşekkür ettiği kısmında Karadağlı, araya girerek ödülü Nihal Yalçın'a uzatmıştı. Seyircilerin alkışladığı o anlarda Yalçın ise şaşkınlığını gizleyemeyerek "Kim verdi ödülü?" diye sormuş, daha sonrasında ise Karadağlı'ya dönerek "Sus mu dediniz? Artık sus mu diyorsunuz?" ifadelerini kullanmıştı.

Tamer Karadağlı’nın mimiklerinin sosyal medyada gündem olmasının ardından Nihal Yalçın, Karadağlı’nın taklidini yapmıştı.

x1080.jpg

asdasdasdaaaaa.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.