Taksi durakları arasındaki kavga kanlı bitti

Taksi durakları arasındaki kavga kanlı bitti
Ankara’da bir grup taksici aralarında tartışma yaşadıkları başka bir taksi durağını bastı. Çıkan kavgada bir taksici pompalı tüfekle vurularak yaralandı.

Olay, Mamak’ta bir taksi durağında gerçekleşti. Mamak'ta bulunan iki farklı taksi durağı çalışanları arasında tartışmalara bugün bir yenisi daha ekledi. Yolcu alma nedeniyle 45 yaşındaki meslektaşı F.K.’nın durağını berberindeki kalabalık grupla basan A.K., durakta pompalı tüfekle etrafa rastgele ateş etti. Saldırısı sonrası A.K. ve beraberindekiler olay yerinden kaçtı. Durak etrafındaki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Vücudunun çeşitli yerlerine saçma isabet eden F.K., ambulansla hastaneye götürüldü. F. K'nın hayati tehlikesi olmadığı belirtildi.

taksiduragi2.jpg

Taksi durağını basan ve ateş açan kişi Mamak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Basılan durak sakini diğer taksiciler ise bu anlaşmazlık yüzünden kendilerinin de mağdur olduklarını söylediler. İki durak arasında 4-5 yıla varan bir sürtüşme olduğu belirtildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.