Süperstar Ajda Pekkan savaşa dair duygularını paylaştı

Süperstar Ajda Pekkan savaşa dair duygularını paylaştı
Ünlü şarkıcı Ajda Pekkan'da sosyal medya hesabından süren savaşa dair bir paylaşımda bulundu.

İsrail'in Filistin'e karşı yaşattığı zulüm ve katliam günlerdir devam ediyor. Son olarak İsrail'in Gazze'deki El-Ehli Baptist Hastanesi'ni bombalaması sonucu 500'e yakın kişi, hayatını kaybetti.

Ajda Pekkan duygularını paylaşarak tepkisini gösterdi.

SON DAKİKA | Ajda Pekkan ameliyata alındı! Ajda Pekkan'a ne oldu, sağlık durumu nasıl? - Magazin Haberleri

"Arap-İsrail savaşları ile başlayıp yarım asırdır devam eden, artık barış huzur gelsin diye umut ederken daha da dozu artan şiddete, katliama lanet olsun diyorum çaresizce…" diyen Ajda Pekkan paylaşımın devamında şunları yazdı:

"HABERLERİ İZLERKEN KALBİM SIKIŞIYOR"

"Arap-İsrail savaşları ile başlayıp yarım asırdır devam eden, artık barış huzur gelsin diye umut ederken daha da dozu artan şiddete, katliama lanet olsun diyorum çaresizce… Doğduğu topraklar kaderi olan milyonlarca çaresiz mazlum adına, bu işleri bu noktaya getiren, hırsları ve çıkarları uğruna, müdahale edecek gücü olup da sessiz ve kayıtsız kalan insanlığa lanet olsun diyorum. Çok üzgünüm, haberleri izlerken kalbim sıkışıyor, üzülmekten yorgun düşer ya insan işte tam böyle hissediyorum. Filistin’de yaşananlar kabul edilemez, dünyanın gözü önünde yapılan kıyım ve hatta soykırım hazmedilecek gibi değil.

Ajda Pekkan ikinci gecesinde Harbiye'yi ayağa kaldırdı - Sabah

Üzülmekten, kınamaktan lanetlemekten başka elimizden bir şey gelmemesi daha da ağır bir üzüntü… Tüm günahsız mazlumların Allah yar ve yardımcıları olsun ???????? Dualarımız onlarla, onlara bu acıları bu hayatı layık gören insan müsveddeleri elbette insanlık tarihinin kara lekesi olarak tarih sayfalarında yerini alacaktır."

ajda.jpg

SOSYAL MEDYADAN GELEN YORUMLAR İSE ŞU ŞEKİLDE:

Sosyal medyadan gelen yorumlar:

????

????

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.