Super Mario filminin başrolü belli oldu

Super Mario filminin başrolü belli oldu
Super Mario filminin detayları yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Nintendo'nun daha önceden açıkladığı merakla beklenen filmin oyuncu kadrosu resmen belli oldu.

Super Mario filminin başrolü belli oldu

Oyun dünyasının klasiği halini alan Super Mario, beyaz perdeye uyarlanacak. 1981 yılından bu yana hayatımızda olan karakter, sinema severlerin de karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Normal şartlarda karakterlerini televizyon veya beyaz perdeye çok fazla sokmayan Nintendo, ani bir kararla sürprize imza attı.

CHRİS PRATT, SUPER MARİO OLUYOR

Animasyon olarak izleyicileri karşılayacak Super Mario filminin detayları da belli olmaya başladı. Merakla beklenen yapımın başrolü Chris Pratt oldu. Filmde Mario‘yu Guardians of the Galaxy‘nin yıldızı seslendirecek.

super-mario-kadrosu-basrolu.jpg

Kadrosu şekillenmeye başlayan Super Mario, iddialı isimlerle beyaz perdeye merhaba diyecek. Bununla birlikte Chris Pratt‘in rol için açıklanmasının hemen ardından hayranlardan gelen tepkiler oldukça karışık oldu. Kimileri, Pratt‘in projeye dahil olmasından dolayı oldukça heyecanlanırken; kimileri de Mario ve Luigi‘nin efsane seslendiricisi Chris Martinet’in filmde olması gerektiğini savunuyor.

Özellikle sahte İtalyan aksanı konusunda kafalarda soru işaretleri bulunurken, kadronun geri kalanına baktığımız zaman Chris Pratt gibi bir isim oldukça normal karşılanıyor. Zira Super Mario filmi için Nintendo sınırları zorlamak istiyor. Yapımda Chris Pratt‘e, Anya Taylor-Joy, Charlie Day, Jack Black, Keegan-Michael Key, Seth Rogen, Fred Armisen, Kevin Michael Richardson, Sebastian Maniscalco, ve Charles Martinet eşlik edecekler. Başarılı isimlerin hangi rollerde olacağı ise henüz açıklanmadı.

Anlaşılır tepkileri bir kenara bırakırsak, film ile alakalı paylaşılan başka bir detay henüz bulunmuyor. Bununla birlikte henüz fragman dahi paylaşılmayan Super Mario, yıl sonunda izleyicilerinin karşısına çıkacak. Yapım ABD‘den başlayarak ilerleyen süreçte dünya geneline yayılacak ve izleyicilerinin karşısına çıkacak. Nintendo film içi 21 Aralık 2021 tarihini hedef gösterdi.

Hayranların heyecanla beklemeye aldığı Super Mario filminden yakın zamanda yeni bir fragman bekleniyor. Daha önceden bir duyuru videosu paylaşan Nintendo, kadronun da belli olması ile beraber, ciddi adımlar atmaya başlayacaktır. Bakalım merakla beklenen ve oyun dünyasında bir efsane haline gelen karakter, beyaz perdede hayranlarını memnun edebilecek mi? Bekleyip göreceğiz.

Filme dair beklentilerinizi ve teorilerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın. (ShiftDelete.Net-Fuat Keleş)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.