Suç makineleri kovalamaca sonunda yakalandı

Suç makineleri kovalamaca sonunda yakalandı
Aydın’da polislerin ‘Dur’ ihtarına uymayıp kaçan 4 şüpheli şahsın yakalanmasının ardından çok sayıda suç kaydı oldukları ortaya çıktı. 4 şüpheliden 2’si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü'nün koordinesinde yürütülen suç ve suçlularla mücadele çalışmaları kapsamında Kuyucak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüphelenilen bir araca 'Dur' ihtarında bulundu. Ancak, araç sürücüsü E.E. ihtara uymayarak kaçmaya çalıştı. Yaşanan kovalamaca sonucunda ekipler, aracı yakalamayı başardı. Yapılan araştırmada, E.E.'nin "Uyuşturucu Madde Kullanmak" suçundan 5 yıl 7 ay 10 gün kesinleşmiş hapis cezası ve "Hükümlü ve Tutuklunun Kaçması" suçlarından arandığı ortaya çıktı. Araçtaki diğer yolculardan A.K.'nin de "Uyuşturucu Madde Kullanmak" suçundan 1 yıl 8 ay hapis cezası aldığı ve çok sayıda suç kaydının bulunduğu belirlendi.

Şüpheli şahısların üst aramasında bir kelebek bıçak ele geçirildi. Ayrıca, şüpheli Y.A.'nın evinde yapılan aramada Denizli'den çalındığı tespit edilen bir motosiklet bulundu.

Nazilli Devlet Hastanesi'nde yapılan tetkikler sonucunda dört şahsın da uyuşturucu madde kullandığı tespit edildi. Araç sürücüsü E.E. hakkında "Uyuşturucu Madde Etkisi Altında Araç Kullanmak" suçundan adli işlem yapılırken, Karayolları Trafik Kanunu'nun ilgili hükümleri uyarınca toplam 36 bin 942 TL para cezası kesildi.

Gözaltına alınan dört şüpheli hakkında adli işlemler başlatıldı ve E.E. ile A.K. adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.