Stefan Kuntz sonunda görebildi! Galatasaray'ın yıldızı milli takımda

Stefan Kuntz sonunda görebildi! Galatasaray'ın yıldızı milli takımda
Milli Takıma alınmama sebebiyle sert bir şekilde eleştirilen ve Galatasaray camiası tarafından topa tutulan Alman teknik adam Kuntz, Abdülkerim Bardakcı'yı kadroya alma kararı aldı.

Galatasaray''da lige damga vuran Abdülkerim Bardakcı, hayallerini süsleyen formaya ulaşmak için artık gün sayıyor. Konyaspor''dan transfer olduğu sarı kırmızılı takımda gösterdiği performansla taraflı tarafsız herkesin taktirini toplayan Abdülkerim Bardakcı, Marcao''nun boşluğunu fazlasıyla doldurdu. Galatasaray''da bu sezon çıktığı her maçta takımın en iyilerinden biri olan 28 yaşındaki başarılı stoper, hayalini kurduğu A Milli Takım formasına sonunda kavuşuyor.

SÜPER LİG''İN EN İYİ SAVUNMACISI

Galatasaray''ın başarılı stoperi Abdülkerim Bardakcı, birçok yorumcu tarafından ligin en iyi savunmacısı olarak gösteriliyor. Abdülkerim''in bu performansı ise Milli Takım hocası Stefan Kuntz''un bugüne kadar dikkatini çekememişti. Kariyerinde A Milli Takım formasını terletme şansını hiç elde edememiş olan 28 yaşındaki oyuncu ise geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada bu isteğini dile getirmiş ve "Her Türk futbolcu gibi ben de davet bekliyorum. Şu an iyi bir performans sergiliyorum. İnşallah oraya giderim. Milli formayı terletmek için sabırsızlanıyorum" ifadelerini kullanmıştı. Başarılı oyuncunun bu isteği yerine ulaştı ve sonunda Abdülkerim Bardakcı için Milli Takım kapıları açılıyor.

ERDEN TİMUR İLE HAMİT ALTINTOP BULUŞMASI OLMUŞTU

Türkiye Futbol Federasyonu Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop, Abdülkerim Bardakcı''nın bu isteği sonrası harekete geçti. Milli Takım teknik direktörü Stefan Kuntz ile görüşme gerçekleştirdiği öğrenilen Hamit Altıntop''un, Mart ayında oynanacak EURO2024 elemeleri mücadelesinde Abdülkerim''in de kadroda olması gerektiğini tecrübeli hocaya ilettiği belirtildi. Stefan Kuntz''un ise karşılık olarak aynı fikirde olduğunu ve kesinlikle Abdülkerim Bardakcı''yı kadroya dahil edeceğini söylediği bildirildi.

ABDÜLKERİM BARDAKCI KADRODA NASIL YOK?

A Milli Takımımızın Kasım ayında İskoçya ve Çekya ile oynadığı hazırlık maçlarının kadrosuna Abdülkerim Bardakcı''nın çağrılmaması büyük tepki çekmişti. O süreçte ligde Galatasaray formasıyla 10 maça çıkan ve son olarak Beşiktaş (2-1) ve Başakşehir (7-0) galibiyetlerinde en değerli isimlerden biri olan Abdülkerim, Başakşehir maçında bir de gol atma başarısı göstermişti. Buna rağmen kadroya alınmayan başarılı oyuncuya destek veren taraftarlar, Stefan Kuntz''u bu kadarından dolayı eleştiri yağmuruna tutmuşlardı.

ERMENİSTAN MAÇINDA MİLLİ OLACAK

A Milli Takımımız EURO2024 elemelerinde mart ayında iki maça birden çıkacak. Öncelikle 25 Mart Cumartesi günü Ermenistan deplasmanına çıkacak olan Millilerimiz, 28 Mart Salı günü de Bursa''da Hırvatistan''ı ağırlayacak. Abdülkerim Bardakcı''nın bu maçlarda kadroda olacağı ve bu formunun devam etmesi halinde ilk 11''de görev alması bekleniyor. (Aksam)

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.