Steam’de bir dönem kapandı 'Oyun almak hayal oldu'

Steam’de bir dönem kapandı 'Oyun almak hayal oldu'
Steam'de yeni dönem başladı. Oyun fiyatlarına büyük zam geldi.

Dünyanın en büyük mağazası Steam’de bir dönem kapandı. Bugün saat 02:00 itibariyle platformda Türk lirası kaldırıldı. Artık yeni dönemde dolar ile fiyatlandırma yapılacak.

Donanımhaber’in derlediği habere göre tüm oyunların fiyatı dolar cinsinden gösteriliyor ve artık ödeme dolar cinsinden yapılacak. Yapılan değişimin ardından oyun fiyatları iki katına çıktı.

Steam, 25 Ekim 2023 tarihinde yayınladığı duyuruda Türkiye'ye özel fiyatlandırmanın 20 Kasım'da sona ereceğini açıklamıştı. Türkiye, bugün itibarıyla MENA-USD bölgesine dahil edildi. Steam'den yalnızca dolar cinsinden satın alım yapılıyor.

1643715798-new-preview-top-15-igr-v-steam-za-poslednie-4-goda.jpg

ÖDEMELER DOLAR İLE NASIL YAPILACAK?

Platformda sepete eklediğiniz oyunları yalnızca dolar cinsinden ödeyebileceksiniz. Kartınızdan oyun satın aldığınıza dolar cinsinden ödeme alınacak. Sonrasında banka tarafından, bankanın güncel kuruna göre $/TL hesaplaması yapılacak.

BAKİYELER DOLARA DÖNÜŞTÜ

Kullanıcıların Türk Lirası cinsindeki Steam bakiyeleri dolara dönüştürüldü. Dolar kuru olarak 28,79 kuru baz alındı. Tıpkı Steam mağazasında olduğu gibi Steam pazarındaki alım satımlar da dolar üzerinden yapılacak.

YENİ SİSTEME GÖRE GÜNCEL OYUN FİYATLARI

fsdfsdfdfsdf.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.