SSK ve Bağ Kur emekli maaşları güncellendi İşte zamlı maaş miktarınız

SSK ve Bağ Kur emekli maaşları güncellendi İşte zamlı maaş miktarınız
SSK ve Bağ Kur emeklileri artık maaşları hesaplarına yatmadan önce zamlı maaşlarının kaç lira olduğunu öğrenebilecek.

SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaş miktarları e- Devlet'te güncellendi.

Milyonlarca SSK ve Bağ Kur emeklisinin Ocak ayında enflasyon farkına göre 37,56 oranında artırılarak hesaplanmıştı. Ancak emekli maaşlarındaki bu artış halk arasında karşılık bulmayınca ikinci bir artış yapılmıştı. SSK Bağ Kur emekli maaşlarına yüzde 11.69 oranında ek bir artış yapılarak memur emeklisine yapılan zam oranını tamamlanmıştı.

emeklieli.jpg

SSK ve Bağ Kur emekli maaşları ikinci kez hesaplanarak güncellendi. Zamlı maaşının kaç lira olduğunu öğrenmek isteyen emekliler için e-Devlet üzerinden zamlı maaş listeleri erişime açıldı.

edevlet1.jpg

ZAMLI MAAŞINI ÖĞRENMEK İÇİN YATMASINI BEKLEMENİZ GEREKMİYOR

Yüzde 49,25 zamla birlikte yeniden hesaplanan milyonlarca SSK ve Bağ Kur emekli maaşı Şubat ayının ortasında hesaplara yatırılmış olacak. Ancak hala ne kadar zamlı maaşınız olduğunu bilmiyorsanız, artık SGK sitesi üzerinden değil e-Devlet üzerinden yeni maaşınızı öğrenebilirsiniz. Daha önce sadece SGK sitesinden görülebilen maaş miktarları artık e-Devlet üzerinden görülebilecek.

para.jpg

SGK üzerinden emekli olanlar zamlı maaşları 17 Şubat ile 26 Şubat arasında hesaplarına yatmış olacak. Bağ Kur emeklileri ise maaşlarını 25 Şubat 28 Şubat arasında alabilecek.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.