Sosyal medya fenomenleri Beylikdüzü'nde

Sosyal medya fenomenleri Beylikdüzü'nde
Beylikdüzü Belediyesi'nin düzenlediği Fenomenlerin Çağı isimli söyleşiye Özkan Sağın, Doğan Cem, Mehmet Ali Çatal ve Bal Küpü katıldı.

Cumhuriyet Etkinlik Alanı'nda düzenlenen söyleşiyi dinlemeye gelenler arasında CHP Milletvekili Özgür Karabat, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ve Zehra Çalık da yer aldı. 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerde 7 üyesini kaybeden Antakya Medeniyetler Korosu'nun konserinde duygusal anlar yaşandı. Konsere katılımın yoğun olduğu gecede voleybol turnuvası için Kuzey Kıbrıs'tan Adıyaman'a gelen ve deprem sırasında kaldıkları otelin yıkılması sonucu hayatlarını kaybeden sporculara ithaf ettikleri Mağusa Limanı isimli şarkı dinleyenleri derinden etkiledi.

sosyal-medya-fenomenleri-beylikduzunde-soylesiye-katildi-3133-dhaphoto1.jpg

sosyal-medya-fenomenleri-beylikduzunde-soylesiye-katildi-3133-dhaphoto1.jpg

ÇALIK: BU ANLAMLI GECEYE EŞLİK EDEN TÜM KOMŞULARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ

Konserin sonunda Antakya Medeniyetler Korosu Şefi Yılmaz Özfırat ve koro üyeler ile birlikte Seyhan Güler ve Tarkan Öngen'i tebrik eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Beylikdüzü'nde sizlerle bir arada olmaktan dolayı çok keyif aldık. Hatay artık Beylikdüzü'nün kalbinde, Beylikdüzü'nde yaşayan komşularıyla tek yürek oldu. Yaşadığımız felakette evlatlarımızı kaybettik, binlerce yurttaşımızın birçok hayali toprak altında kaldı. Ben yürekten inanıyorum ki cumhuriyetin ikinci yüzyılında iyi insanların daha iyi olacağı ve iyi insanların hiçbir zaman kaybetmeyeceği bir dünya düzenini inşallah kuracağız. Biz de hem Beylikdüzü'nde hem de sesimizin ve nefesimizin yetiştiği her yerde mücadele edeceğiz. Bu anlamlı geceye eşlik eden tüm komşularımıza teşekkür ederiz" dedi.

sosyal-medya-fenomenleri-beylikduzunde-soylesiye-katildi-3133-dhaphoto3.jpg

sosyal-medya-fenomenleri-beylikduzunde-soylesiye-katildi-3133-dhaphoto7.jpg

sosyal-medya-fenomenleri-beylikduzunde-soylesiye-katildi-3133-dhaphoto8.jpg


İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.